Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 8 months ago in the category Amimate

  Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’ 2015, film online subtitrat în Română

  Cum puterea lor este în scădere din cauza absenţei liderului lor, ce a

  ...

  Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’ 2015, film online subtitrat în Română

  Cum puterea lor este în scădere din cauza absenţei liderului lor, ce a mai rămas din armata lui Freeza este condusă de un extraterestru pe nume Sorbet.

  Acesta se gândeşte că ar fi oportună reînvierea liderului lor.

  El porneşte apoi către Pământ fiind însoţit de către un minion pe nume Tagoma, iar aceştia îi convinge pe Pilaf, Mai, şi Shu, care au colectat Globurile Dragonului, să-i lase să-l invoce pe Shenlong.

  Deoarece Shenlong este incapabil de-al reînvia pe Freeza, el îl readuce înapoi la viaţă pe bucăţi şi minionii lui îl asamblează folosindu-şi tehnologia avansată.

  Odată refăcut, Freeza îl omoară pe Tagoma şi află că Son Goku a devenit mult mai puternic decât ştia el, ajungând chiar la nivelul la care să-l poată învinge pe Majin Boo şi din acest motiv consideră că trebuie la rândul său să devină mai puternic.

  Freeza mărturiseşte că, din moment ce puterile sale au renăscut, el nu s-a antrenat nicio zi în viaţa lui, astfel că mai întâi se antrenează vreme de şase luni înainte de-a invada cu armata lui Pământul.

  Jaco, Poliţistul Galactic, călătoreşte la rândul său pe Pământ pentru a o avertiza pe Bulma că Freeza se apropie, iar aceasta îsi adună toţi războinicii de care dispune pentru a lupta împotriva lui.

  Cum Goku şi Vegeta antrenându-se pe planeta Beerus împreună cu Whis, neştiind că Freeza a fost reînviat, Son Gohan, Piccolo, Kuririn, Master Roshi, Tenshinhan şi Jaco încearcă să ţină ei piept armatei lui Freeza.

  Mesajul Bulmei ajunge în cele din urmă la Whis, iar Goku şi Vegeta se întorc pe Pământ pentru a se alătura celorlalţi apărători ai planetei.

  Urmăreşte online filmul animat Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’ 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 • Actiune Animatie Filme 2015 Filme noi Tags: Dragon Ball Z Resurrection F Dragon Ball Z Resurrection F online subtitrat Dragon Ball Z Resurrection F film online Masako Nozawa Ryo Horikawa Hiromi Tsuru
show more show less
  Comments (0)