Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Passengers – Pasagerii 2016, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 8 months ago in the category News

  Passengers – Pasagerii 2016, film online subtitrat în Română

  Nava spaţială Avalon transportă peste cinci mii de colonişti pe planeta Homestea

  ...

  Passengers – Pasagerii 2016, film online subtitrat în Română

  Nava spaţială Avalon transportă peste cinci mii de colonişti pe planeta Homestead II, o călătorie care va dura 120 de ani.

  Coloniştii se află în capsule de hibernare, însă o defecţiune trezeşte un pasager, inginerul mecanic Jim Preston (Chris Pratt), cu 90 de ani mai devreme.

  După un an de izolare în care a interacţionat doar cu un barman-robot numit Arthur (Michael Sheen), Jim observă o frumoasă scriitoare pe nume Aurora Lane (Jennifer Lawrence) care hibernează într-o capsulă.

  El urmăreşte apoi profilul înregistrat al pasagerului.

  Jim este tentat să o trezească pe Aurora pentru a o avea drept companioană, însă nu este convins de moralitatea acestei acţiuni pe care ar vrea s-o întreprindă, dar cu toate acestea el o trezeşte totuşi manual.

  La început, Jim o minte pe Aurora spunându-i că şi trezirea ei mai devreme decât ar fi trebuit este cauzată de o defecţiune la capsulă aşa cum s-a petrecut şi cu el.

  Aurora, speriată că ar putea să îmbătrânească şi să moară la bordul navei înainte de-a putea să ajungă pe Homestead II, încearcă fără succes să reintre în capsulă pentru a-şi continua hibernarea.

  Jim încercase şi el acest lucru şi ştia că nu este posibilă o reîntoarcere la hibernare.

  Ea ajunge totuşi să îşi accepte soarta şi începe să scrie o carte despre experienţele sale.

  Jim şi Aurora se ataşează inevitabil şi devin iubiţi.

  La un an după trezirea Aurorei, Arthur dezvăluie fără să vrea responsabilitatea lui Jim pentru trezirea ei, ceea ce o traumatizează şi o duce la disperare, atacându-l pe Jim.

  Urmărește online filmul Passengers – Pasagerii 2016, cu subtitrare în Română și calitate CAM.

 • Aventura Filme 2016 Filme noi Romantic Tags: Chris Pratt Jennifer Lawrence Laurence Fishburne Pasagerii film online Pasagerii online subtitrat Passengers 2016 Passengers 2016 film online Passengers 2016 online subtitrat
show more show less
  Comments (0)