Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Burying The Ex 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

 • Uploaded 8 months ago in the category Film & Animation

  Burying The Ex 2014, film online HD 720p, subtitrat în Română

  Max (Anton Yelchin) este un mare pasionat de filme horror care lucrează la un m

  ...

  Burying The Ex 2014, film online HD 720p, subtitrat în Română

  Max (Anton Yelchin) este un mare pasionat de filme horror care lucrează la un magazin de suvenituri care mai de care mai înfricoşătoare şi speră ca într-o bună zi să aibă posibilitatea de a-şi deschide propriul său magazin tematic unde să-şi întâmpine clienţii aşa cum doreşte el (la magazinul actual trebuie să folosească forme de salut macabre care să se plieze pe tematica magazinului, dar care par nesimţite pentru clienţi, gen „go to hell” în loc de „la revedere”).

  Iubita lui, Evelyn (Ashley Greene) este o femeie formală şi strictă în aproape fiecare aspect al vieţii sale.

  Cei doi par să se înţeleagă de minune şi Max se gândeşte că ar fi bine dacă îi cere să se mute în apartamentul lui, iar din acel moment totul se schimbă radical, în special comportamentul lui Evelyn.

  Ea începe să îşi impună punctul de vedere în cam toate situaţiile în care sunt implicaţi, ba chiar îi şi redecorează apartamentul, în timp ce o proprietară de magazin, Olivia (Alexandra Daddario), îi oferă alternativă de ieşire din situaţia tot mai agasantă.

  Mai mult decât atât, un talisman din magazinul lui Max aruncă un fel de blestem asupra lui Evelyn, astfel că atunci când este ucisă într-un accident teribil, ea nu rămâne moartă.

  Ba din contră.

  Ea se transformă într-un zombie, dar nu unul aşa cum suntem noi obişnuiţi ci mult mai uman.

  Ea e complet funcţională, mult mai energică decât atunci când era în viaţă şi îl pune pe Max într-o situaţie teribil de complicată şi înfricoşătoare.

  Urmăreşte online filmul Burying The Ex 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 • Comedie Filme 2014 Filme noi Horror Tags: Anton Yelchin Alexandra Daddario Burying The Ex Burying The Ex online subtitrat Burying The Ex film online Ashley Greene
show more show less
  Comments (0)