Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Sinners and Saints 2010, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 8 months ago in the category Film & Animation

  Sinners and Saints 2010 (Sfinţi păcătoşi), film online HD, subtitrat în Română

  Detectivul Sean Riley (Johnny Strong) este distrus emoţional d

  ...

  Sinners and Saints 2010 (Sfinţi păcătoşi), film online HD, subtitrat în Română

  Detectivul Sean Riley (Johnny Strong) este distrus emoţional de moartea băiatului său şi de faptul că l-a părăsit soţia.

  După ce mai moare şi partenerul lui, Det.

  Dave Besson (Kim Coates), superiorul lui Riley, Căpitanul Trahan (Tom Berenger), îi oferă acestuia sarcina de-a ancheta o serie de crime ce implică victime arse de mai multe ori.

  Una dintre victime este fratele cunoscutului gangster Weddo (Method Man), ceea ce aprinde un război de aploare între găştile de pe străzile oraşului.

  Prietenul din copilărie al lui Riley, Colin (Sean Patrick Flanery), îşi face şi el apariţia într-o seară.

  El îi spune lui Riley că de când au fost împreună în armată şi au luptat pe front, el a obţinut o mulţime de locuri de muncă freelance la o companie de securitate privată ce este cunoscută sub titulatura de Spartan.

  În ziua următoare, Riley este pus să facă echipă cu Detectivul Will Ganz (Kevin Phillips), un familist convins, pentru a continua anchetele.

  Cei doi dau peste un grup de mercenari ce se află în plin proces de-a arde încă o victimă, ceea ce porneşte un schimb de focuri violent între ei.

  Se pare că un bărbat pe nume Raymond Crowe (Costas Mandylor) este cel care se află în spatele mercenarilor.

  Pe măsură ce ancheta progresează, Riley descoperă că prietenul Colin se află în posesia unor dovezi incriminatorii împotriva celor de la Spartan: o filmare care surprinde mercenarii de la schimbul de focuri de mai devreme care execută nevinovaţi în timp ce se află într-o misiune.

  Urmărește online filmul Sinners and Saints 2010 (Sfinţi păcătoşi), cu subtitrare în Română și calitate HD.

 • Actiune Crime Filme HD Thriller Tags: Johnny Strong Kevin Phillips Sfinti Pacatosi Sfinti Pacatosi film online Sfinti Pacatosi online subtitrat Sinners and Saints Sinners and Saints film online Sinners and Saints online subtitrat
show more show less
  Comments (0)