0 Bad Hair Day 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

loading...
loading...


Bad Hair Day 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

 • Uploaded 6 months ago in the category Film & Animation

  Bad Hair Day 2015 (Ziua Balului), film online HD, subtitrat în Română

  Plasat în Boston, Massachusetts, filmul o are în centrul atenţiei pe Mo

  ...

  Bad Hair Day 2015 (Ziua Balului), film online HD, subtitrat în Română

  Plasat în Boston, Massachusetts, filmul o are în centrul atenţiei pe Monica Reeves (Laura Marano), o liceeană maestră într-ale tehnologiei, are ca principal scop de moment să devină regina balului.

  Ea se pregăteşte temeinic pentru acest eveniment şi ca să aibă suficient timp să iasă totul perfect începe aceste pregătiri cu o zi înainte.

  Doar că socotelile nu se potrivesc deloc, iar în ziua cea mare părul ei are nişte momente de „rebeliune” şi nu vrea să se aşeze deloc aşa cum îl pune ea.

  Dezastrul continua pentru Monica deoarece rochia pe care urma s-o poarte la bal este şi ea distrusă, iar pantofii au aceeaşi soartă, astfel că totul pare să fie împotriva visului ei.

  În timp ce toate aceste catastrofe se petrec, prietena ei, Sierra, vede totul şi e uluită de câte poate păţi Monica.

  După aceea, la uşa ei sună o femeie ce susţine că este agent FBI.

  Liz Morgan (Leigh-Allyn Baker), pe numele ei, este în căutarea unui colier pe care Monica, printr-o conjunctură ce se dovedeşte nefavorabilă, îl are în posesie.

  Monica l-a luat de la un magazin de antichităţi, iar Liz şi-l doreşte înapoi cu orice preţ.

  Ea profită de situaţia în care se află Liz şi o forţează pe aceasta să o ducă prin oraş cu maşina pentru a-şi aranja părul, a-şi înlocui rochia şi să o înveţe să conducă.

  Ziua balului merge din rău în mai rău pentru că cele două sunt apoi urmărite de Pierce Peters (Christian Campbell) care îşi doreşte la rândul său acel colier.

  Urmăreşte online filmul Bad Hair Day 2015 (Ziua Balului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 • Aventura Comedie Filme 2015 Filme noi Tags: Bad Hair Day Bad Hair Day film online Bad Hair Day online subtitrat Laura Marano Leigh-Allyn Baker Ziua Balului Ziua Balului film online Ziua Balului online subtitrat
show more show less
  Comments (0)