Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Up – Deasupra tuturor 2009, filme online dublat în Română

 • Uploaded 9 months ago in the category Amimate

  Up – Deasupra tuturor 2009, film animat online, dublat în Română

  În anul 1940, Carl Fredricksen este un băieţel în vârstă de doar nouă ani ca

  ...

  Up – Deasupra tuturor 2009, film animat online, dublat în Română

  În anul 1940, Carl Fredricksen este un băieţel în vârstă de doar nouă ani care idolatrizează un explorator faimos pe nume Charles Muntz.

  Acesta din urmă a fost acuzat că a falsificat scheletul unei păsări exotice uriaşe despre care susţine că ar fi găsit-o în Paradise Falls şi jură că se va întoarce cândva acolo pentru a prinde una şi a demonstra că are dreptate.

  Într-o zi, Carl se împrieteneşte cu o fată pe nume Ellie, la rândul ei o mare fană a lui Muntz.

  Ea îi mărturiseşte lui Carl dorinţa de a-şi muta „casa de petreceri” – o casă abandonată din cartier – pe o stâncă de pe care se vede Paradise Falls.

  Cei doi ajung la maturitate să se căsătorească şi Carl vinde baloane de jucărie la grădina zoologică pe care o deschide Ellie.

  După ce Ellie pierde o sarcină şi află că nu vor mai putea avea un copil, cei doi hotărăsc să-şi împlinească visul de-a vizita Paradise Falls, însă mereu intervin alte cheltuieli care-i împiedică să strângă banii necesari.

  Mulţi ani mai târziu, la bătrâneţe, Carl încă trăieşte în casa pe care a renovat-o împreună cu soţia lui acum decedată.

  El se încăpăţânează să rămână în casa lui în ciuda faptului că toate casele din cartier sunt demolate pentru a face loc noilor construcţii.

  După ce pierde un proces şi i se cere să se mute la un azil, Carl încearcă să-şi păstreze promisiunea faţă de Ellie şi îşi transformă casa într-o adevărată navă spaţială, folosindu-se de o mulţime de baloane umplute cu heliu.

  Urmăreşte online filmul animat Up – Deasupra tuturor 2009, cu dublaj în Română şi calitate HD.

 • Animatie Aventura Comedie Filme vechi Tags: Deasupra tuturor Deasupra tuturor film online Deasupra tuturor online subtitrat Up 2009 Up 2009 film online Up 2009 online subtitrat
show more show less
  Comments (0)