Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

I Spit On Your Grave: Vengeance is Mine, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 8 months ago in the category Film & Animation

  I Spit On Your Grave 3: Vengeance is Mine 2015, film online HD, subtitrat în Română

  I Spit on Your Grave 3 vine să completeze o trilogie de s

  ...

  I Spit On Your Grave 3: Vengeance is Mine 2015, film online HD, subtitrat în Română

  I Spit on Your Grave 3 vine să completeze o trilogie de succes în materie de filme horror, însă în mod oarecum surprinzător nu continuă evenimentele din partea a doua, cea din 2013, ci pe alea din prima parte, din 2010, având-o în prim-plan pe aceeaşi Jennifer Hills (Sarah Butler) care încearcă să treacă peste traumele suferite atunci şi să înceapă o viaţă nouă departe de oraşul respectiv, ea încercând chiar să-şi schimbe identitatea, nu doar locul de baştină.

  Pentru a-şi repune viaţa pe calea cea bună, Jennifer încearcă până şi un grup de consiliere pentru persoanele care au avut parte de traume asemănătoare cu ale ei, iar acolo se împrieteneşte cu o altă victimă a unui viol – o femeie pe nume Marla (Jennifer Landon).

  Între cele două tinere tulburate se înfiripă destul de repede o prietenie bazată pe nevoia reciprocă de-a se vindeca în urma traumelor suferite, numai că liniştea le este spulberată de fostul iubit al Marlei, iar aceasta este ucisă de individ.

  Jennifer este profund tulburată de acest nou eveniment tragic petrecut în viaţa ei atunci când credea că totul va reveni la normal, iar sentimentele de frustrare sunt alimentate suplimentar în momentul când criminalul este lăsat în libertate ca urmare a lipsei de dovezi concludente.

  Nemulţumită de această decizie a justiţiei, Jennifer îşi propune să facă ea personal ceea ce sistemul este incapabil: să-l pedepsească pe criminal.

  Numai că acţiunile sale justiţiare atrag atenţia asupra ei din partea unui poliţist care o suspectează tocmai din cauza trecutului ei tulburat.

  Urmăreşte online filmul I Spit On Your Grave 3: Vengeance is Mine 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 • Filme 2015 Filme noi Horror Thriller Tags: Doug McKeon Gabriel Hogan I Spit On Your Grave Vengeance is Mine I Spit On Your Grave Vengeance is Mine film online I Spit On Your Grave Vengeance is Mine online subtitrat Sarah Butler
show more show less
  Comments (0)