Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Nocturnal Animals (2016), filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 8 months ago in the category News

  Nocturnal Animals 2016 (Animale Nocturne), film online HD, subtitrat în Română

  Proprietara unei galerii de artă, Susan Morrow (Amy Adams), pr

  ...

  Nocturnal Animals 2016 (Animale Nocturne), film online HD, subtitrat în Română

  Proprietara unei galerii de artă, Susan Morrow (Amy Adams), primeşte manuscrisul unui roman scris de către fostul ei soţ cu care nu a mai ţinut legătura de mult, Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal), însoţit de o invitaţie la cină atunci când va veni la Los Angeles.

  Dezamăgită de faptul că actuala ei căsnicie cu omul de afaceri Hutton Marrow (Armie Hammer), care-i este şi infidel, Susan citeşte romanul şi se cufundă în el, simţindu-se consumată de acesta deoarece îi este dedicat şi chiar are titlul de „Nocturnal Animals” (Animale Nocturne) – aşa cum îi spunea el.

  În carte este vorba despre un bărbat liniştit pe nume Tony Hastings care intră într-un conflict cu trei indivizi puşi pe scandal, Ray Marcus, Lou şi Turk, în timp ce se află într-o excursie în Texasul de Vest.

  Forţat să iasă de pe drum, Tony este incapabil să îi împiedice pe cei trei să îi răpească soţia şi fiica.

  Tony reuşeşte, totuşi, să scape şi ajunge la o casă din apropiere unde cere ajutor.

  Detectivul Bobby Andes primeşte cazul şi descoperă că cele două au fost violate şi ucise.

  Şocată de conţinutul întunecat al cărţii şi de emoţiile brute pe care le transmite acest roman, Susan îşi reaminteşte despre felul în care l-a cunoscut pe Edward în timpul facultăţii şi despre cum a înflorit relaţia lor în ciuda obiecţiilor venite din partea mamei lui Susan care credea că Edward nu este demn de iubirea fetei sale.

  Chiar şi aşa, Susan a ignorat obiecţiile mamei sale şi s-a măritat cu el, însă această relaţie s-a dovedit a fi una sortită eşecului.

  Urmăreşte online filmul Nocturnal Animals 2016 (Animale Nocturne), cu subtitrare în Română şi calitate HDRip.

 • Filme 2016 Filme noi Mister Psihologice Tags: Amy Adams Animale Nocturne Animale Nocturne film online Animale Nocturne online subtitrat Jake Gyllenhaal Nocturnal Animals Nocturnal Animals film online Nocturnal Animals online subtitrat
show more show less
  Comments (0)