Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

The Accountant – Contabilul 2016, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 9 months ago in the category News

  The Accountant 2016 (Contabilul: Cifre Periculoase), film online subtitrat în Română

  Christian Wolff (Ben Affleck), un adevărat „calculator m

  ...

  The Accountant 2016 (Contabilul: Cifre Periculoase), film online subtitrat în Română

  Christian Wolff (Ben Affleck), un adevărat „calculator mental” ce lucra pentru compania de contabilitate ZZZ Accouting din Plainfield, Illinois.

  El descoperă neregulile financiare pe care le fac oamenii din interiorul întreprinderilor infracţionale care-i parvin din partea unei persoane misterioase cunoscută doar ca „Vocea” şi care-l contactează prin telefon.

  Pe când era copil, Christian a fost diagnosticat cu o formă de autism şi a primit şansa de-a locui la Institutul de Neuroştiinţă din New Hampshire.

  Cu toate că s-a împrietenit cu fiica mută a directorului institutului, Justine, tatăl ei nu i-a lăsat să convieţuiască, el fiind de părere că nu lumea ar trebui să se acomodeze cu cei precum Christian, ci el ar trebui să îşi depăşească propria condiţie pentru a se integra.

  Presiunea creşterii unui copil cu nevoi speciale a împins-o pe mama lui Christian să îl abandoneze pe el şi pe fratele lui mai mic, Braxton, care au fost lăsaţi în grija tatălui, un ofiţer militar decorat care i-a făcut să ia lecţii de arte marţiale şi trageri la ţintă – printre alte lucruri.

  Christian este urmărit de Raymond King (J.

  K.

  Simmons), directorul diviziei de crimă organizată şi spălarea banilor, care-l cunoaşte pe acesta doar drept „Contabilul”.

  King o şantajează pe tânăra analistă Marybeth Medina (Cynthia Addai-Robinson) pentru a-l ajuta să îl identifice şi să-l aresteze pe Contabil înainte de-a se retrage şi o ameninţă pe aceasta că dacă nu-l ajută va scoate la iveală trecutul ei nu tocmai bun.

  Pentru a-l deruta pe King, Vocea îi distribuie o serie de contracte legale lui Christian, iar unul dintre ele este la o companie de robotică unde contabila Dana Cummings (Anna Kendrick) a găsit nişte discrepanţe financiare dubioase.

  Urmăreşte online filmul The Accountant 2016 (Contabilul: Cifre Periculoase), cu subtitrare în Română şi calitate CAM.

 • Actiune Filme 2016 Filme noi Mister Tags: Ben Affleck Anna Kendrick J.K. Simmons The Accountant The Accountant film online The Accountant online subtitrat Cifre periculoase film online Cifre periculoase online subtitrat
show more show less
  Comments (0)