Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

America’s Sweethearts 2001, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 8 months ago in the category Film & Animation

  America’s Sweethearts 2001 (Răsfăţaţii Americii), film online HD, subtitrat în Română

  Publicistul de film Lee Phillips (Billy Crystal) primeş

  ...

  America’s Sweethearts 2001 (Răsfăţaţii Americii), film online HD, subtitrat în Română

  Publicistul de film Lee Phillips (Billy Crystal) primeşte sarcina de-a promova un film în care apar starurile de cinema Gwen Harrison (Catherine Zeta-Jones) şi Eddie Thomas (John Cusack).

  Misiunea lui este complicată şi mai mult de faptul că regizorul excentric Hal Weidmann (Christopher Walken), refuză să îi arate o versiune a filmului şi cere ca prima vizionare să aibă loc la o conferinţă de presă.

  Pentru a promova filmul, Lee hotărăşte să se concentreze pe cele două staruri: Gwen şi Eddie, cunoscuţi cândva drept „Răsfăţaţii Americii”.

  Din păcate, ei acum trec printr-o despărţire urâtă.

  Drept consecinţă a aventurii pe care a avut-o Gwen cu Hector (Hank Azaria), Eddie a suferit o cădere emoţională şi se află la o instituţie de recuperare.

  Lee hotărăşte că cea mai bună şansă de-a promova acest film este să-i reunească pe cei doi.

  El încearcă să îi aducă pe cei doi la conferinţa de presă, spunându-i lui Gwen că va da bine la presă şi la fani dacă apare (şi în acest timp va putea să-i dea actele de divorţ lui Eddie).

  Pentru a-l scoate pe Eddie din instituţia cu pricina, Lee are o misiune mult mai grea, însă îl mituieşte pe proprietar cu o maşină pentru a-l lăsa pe actor să plece mai devreme.

  Sora lui Gwen şi asistenta ei personală, Kiki (Julia Roberts), cât şi amantul acesteia (Hector) sunt implicaţi în situaţie.

  După ce începe conferinţa, Eddie şi Gwen sunt forţaţi să stea împreună, iar Gwen o încurajează pe Kiki să fie liantul dintre ea şi Eddie.

  Urmăreşte online filmul America’s Sweethearts 2001 (Răsfăţaţii Americii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 • Comedie Filme vechi Romantic Tags: John Cusack Julia Roberts Catherine Zeta-Jones Billy Crystal Americas Sweethearts Americas Sweethearts film online Americas Sweethearts online subtitrat Rasfatatii americii online subtitrat
show more show less
  Comments (0)