Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

God Loves Caviar 2012, filme online HD, subtitrat în Română

 • Uploaded 8 months ago in the category Film & Animation

  God Loves Caviar 2012 (O Theos agapaei to haviari), film online HD, subtitrat în Română

  Filmul este bazat pe aventurile adevărate ale negusto

  ...

  God Loves Caviar 2012 (O Theos agapaei to haviari), film online HD, subtitrat în Română

  Filmul este bazat pe aventurile adevărate ale negustorului grec de caviar Ioannis Varvakis şi transformarea acestuia din pirat într-un binefăcător din Psara.

  El s-a născut în această regiune grecească şi, de la o vărstă foarte mică, el a învăţat să navigheze pe mare, o meserie care e extrem de bine văzută în lume şi considerată o adevărată tradiţie pe această insulă unde a crescut.

  Ajuns la vârsta de 17 ani, Ioannis a construit propria sa corabie cu care iese pe mare, iar mai târziu o va fi oferit ruşilor pentru a o folosi în timpul Revoltei Orlov.

  În cele din urmă, corabia lui este distrusă, iar el se duce la Sankt Petersburg pentru a cere o audienţă la Ecaterina cea Mare şi a-i solicita acesteia să i se compenseze pierderea corabiei, iar aceasta îi oferă în schimb bani şi autorizaţie de-a pescui la liber în Marea Caspică.

  Datorită calităţilor sale deosebite în a naviga pe mare, Ioannis a dominat Marea Caspică şi a devenit foarte bogat.

  Atunci când a descoperit pentru prima oară superioritatea caviarului provenit de la o specie de Sturion, el a realizat imediat faptul că ar putea să existe o piaţă de desfacere uriaşă pentru acest produs şi să facă enorm de mulţi bani de pe urma lui.

  În urma tranzacţionării caviarului el a devenit milionar şi mai târziu a ales să-şi folosească o parte din avere participând la evenimente filantropice şi făcând diverse acte caritabile, reuşind să îmbunătăţească viaţa multor ruşi şi greci de pe coastele Mării Negre.

  Urmăreşte online filmul God Loves Caviar 2012 (O Theos agapaei to haviari), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 • Aventura Biografic Filme HD Istoric Tags: Sebastian Koch God Loves Caviar God Loves Caviar film online God Loves Caviar online subtitrat Evgeniy Stychkin Juan Diego Botto
show more show less
  Comments (0)