Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Demolition – Demolatorul 2015, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 8 months ago in the category Film & Animation

  Demolition – Demolatorul 2015, film online HD, subtitrat în Română

  Atunci când îl întâlnim pentru prima oară pe Davis (Jake Gyllenhaal), un b

  ...

  Demolition – Demolatorul 2015, film online HD, subtitrat în Română

  Atunci când îl întâlnim pentru prima oară pe Davis (Jake Gyllenhaal), un bancher de succes, soţia lui tocmai a trecut pe lumea cealaltă şi el nu se poate gândi la altceva decât la o pungă de bomboane M&M care a rămas blocată în aparatul de la spital.

  Psihologii ar descrie această reacţie drept „detaşare emoţională”, iar Davis îşi va petrece o bună bucată de vreme detaşându-se de toate emoţiile sale printr-un comportament foarte ciudat.

  El începe să scrie mai multe scrisori de reclamaţie la firma care a produs automatul de la spital şi urmează un pic prea literalmente sfatul socrului său (Chris Cooper) care-i spune că ar trebui să-şi ia viaţă pe bucăţi şi s-o reconstruiască fără soţia lui.

  Davis ia o cutie de unelte şi începe să demoleze toate lucrurile care îl enervează: un frigider cu probleme, o uşă de baie care nu se închide bine sau un calculator de la birou care se blochează într-una.

  Toate aceste acţiuni sunt completate de înclinarea lui spre a fi brutal de sincer cu oamenii care-l înconjoară şi recunoaşte faţă de un străin de la metrou faptul că, în realitate, el nu şi-a iubit soţia niciodată.

  Davis recurge la aceste acţiuni extreme pentru a evita suferinţa şi clipele negre din existenţa lui.

  Ulterior, mai întâi prin intermediul scrisorilor şi apoi în persoană, el discută cu o femeie care-i împărtăşeşte singurătatea, Karen (Naomi Watts).

  Aceasta lucrează la departamentul de relaţii cu clienţii dintr-o companie unde Davis avea deseori treabă, iar între ei se dezvoltă o relaţie alimentată de singurătatea şi ciudăţenia reciprocă.

  Urmăreşte online filmul Demolition – Demolatorul 2015, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

 • Comedie Drama Filme 2015 Filme noi Tags: Naomi Watts Jake Gyllenhaal Demolatorul film online Demolatorul online subtitrat Demolition Demolition film online Demolition online subtitrat Demolatorul
show more show less
  Comments (0)