Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Mr. Popper’s Penguins, film online subtitrat în Română

  • Uploaded 4 months ago in the category Film & Animation

    Mr.

    Popper’s Penguins 2011 (Pinguinii domnului Popper), film online DVDRip, subtitrat în Română

    Tom Popper (Jim Carrey) este un antreprenor i

    ...

    Mr.

    Popper’s Penguins 2011 (Pinguinii domnului Popper), film online DVDRip, subtitrat în Română

    Tom Popper (Jim Carrey) este un antreprenor imobiliar divorţat al cărui tată a călătorit prin toată lumea de pe vremea copilăriei sale.

    Când se întoarce acasă după o tentativă eşuată de a-şi convinge copiii să petreacă weekend-ul cu el, Popper află că tatăl lui a murit în timpul unei aventuri în Antarctica.

    Popper este contactat de avocatul lui care-i spune că ultima dorinţă a tatălui său a fost aceea de-ai oferi un suvenir din ultima sa aventură.

    Săptămâna următoare, Popper se trezeşte la uşa lui cu o ladă ce conţine un pinguin Gentoo (Captain).

    După ce pinguinul îl scoate din sărite, Mr.

    Popper încearcă să trimită pinguinul înapoi, dar din cauza unei neînţelegeri de la telefon, el se trezeşte cu încă 5 pinguini (Bitey, Stinky, Lovey, Nimrod şi Loudy), ducând totalul la şase.

    În primă instanţă, Popper doreşte să doneze pinguinii unei organizaţii de specialitate, dar se răzgândeşte atunci când copiii lui, Janie Popper şi Billy Popper (Madeline Carroll şi Maxwell Perry Cotton), vin în vizită şi văd pinguinii de care se ataşează imediat, crezând că reprezintă cadoul pentru ziua de naştere a lui Billy.

    În acea noapte, Mr.

    Popper se întâlneşte cu un lucrător de la grădina zoologică din New York, Nat Jones (Clark Gregg), care-i cere pinguinii.

    Popper încearcă să-l amâne puţin spunându-i să vină altă dată.

    Jones acceptă, dar îi spune că apartamentul lui nu îndeplineşte condiţiile necesare pentru a avea pinguini.

    Având pinguinii în jur, îl ajută pe Popper să se apropie de copiii lui.

    De asemenea, începe să îşi dea întâlnire din nou cu mama lor, Amanda Popper (Carla Gugino) şi pentru prima oară cei mici sunt dornici să petreacă nopţile la el acasă.

    Pinguinii în cele din urmă depun trei ouă dintre care doar două eclozează, iar Popper devine atât de obsedat de eclozarea şi celui de-al treilea încât îşi transformă apartamentul într-o zonă polară şi îşi pierde locul de muncă.

    Urmăreşte online filmul Mr.

    Popper’s Penguins 2011 (Pinguinii domnului Popper), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

  • Comedie Tags: Mr Poppers Penguins Mr Poppers Penguins online subtitrat Mr Poppers Penguins film online subtitrat Mr Poppers Penguins film dvdrip cu subtitrare in romana Pinguinii domnului Popper Pinguinii domnului Popper online subtitrat Pinguinii domnului Popper film online subtitrat Pinguinii domnului Popper film dvdrip cu subtitrare in romana
show more show less
    Comments (0)