Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

The Boss Baby 2017, filme animate online subtitrat în Română

 • Uploaded 4 months ago in the category News

  The Boss Baby 2017 (Cine-i şef acasă?), film animat online nesubtitrat în Română

  Timothy Templeton (Tobey Maguire) spune o poveste prin inter

  ...

  The Boss Baby 2017 (Cine-i şef acasă?), film animat online nesubtitrat în Română

  Timothy Templeton (Tobey Maguire) spune o poveste prin intermediul punctului său imaginar de vedere ca şi cum ar fi el la vârsta de şapte ani şi îşi petrece zilele distrându-se cu părinţii săi, Ted (Jimmy Kimmel) şi Janice (Lisa Kudrow), dorindu-şi să fie doar ei trei pentru totdeauna.

  Într-o zi, însă, Tim este surprins când îşi face apariţia la ei acasă un bebeluş cu costum de afacerist şi cravată pe care Ted şi Janice îl numesc cu mândrie frăţiorul lui Tim.

  Tim este gelos pe atenţia pe care o primeşte bebeluşul şi e foarte suspicios cu privire la comportamentul său atunci când părinţii nu sunt în preajmă.

  Părinţii lui nu observă comportamentul ciudat şi excentric al bebeluşului, susţinând că se vor înţelege bine odată cu trecerea timpului.

  Curând, Tim descoperă că bebeluşul poate să vorbească precum un adult (Alec Baldwin) şi se prezintă drept „Bebeluşul Şef”.

  Văzând-o ca pe o oportunitate de-a scăpa de el, Tim hotărăşte să înregistreze o conversaţie între el şi alţi bebeluşi care se adună pentru o întrunire.

  Planul lui eşuează lamentabil şi, neavând nicio dovadă care să-i susţină afirmaţiile, Tim este pedepsit de părinţi pentru acţiunile sale.

  Bebeluşul Şef îl ia pe Tim şi îl transportă la Corporaţia Bebeluşilor, un loc unde bebeluşi cu minţi de adult muncesc pentru a conserva iubirea bebeluşilor de pretutindeni.

  Ei sunt virtuali, aşa că nu pot fi văzuţi sau auziţi.

  El îi explică lui Tim că se află într-o misiune de-a afla de ce căţeluşii de companie primesc mai multă afectiune decât bebeluşii.

  Urmăreşte online filmul The Boss Baby 2017 (Cine-i şef acasă?), FARĂ subtitrare în Română şi calitate CAM.

 • Animatie Familie Filme 2017 Filme noi Tags: Alec Baldwin Cine-i sef acasa Cine-i sef acasa film online Cine-i sef acasa online subtitrat Steve Buscemi The Boss Baby The Boss Baby film online The Boss Baby online subtitrat
show more show less
  Comments (0)