Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

A Cure For Wellness (2016), Filme Online Subtitrat în Română

 • Uploaded 4 months ago in the category News

  A Cure for Wellness 2016 (O terapie pentru viaţă), film online subtitrat în Română

  La o mare firmă de servicii financiare din oraşul New York

  ...

  A Cure for Wellness 2016 (O terapie pentru viaţă), film online subtitrat în Română

  La o mare firmă de servicii financiare din oraşul New York, un bărbat pe nume Morris lucrează peste program şi cade victimă unui atac de cord.

  Lockhart (Dane DeHaan), un tânăar ambiţios, îi ia locul lui Morris şi este trimis de companie să îl ia pe CEO-ul Roland Pembroke (Harry Groener) de la un „centru de sănătate” idilic şi misterios aflat într-o locaţie izolată din Alpii Elveţieni.

  Această preluare vine ca urmare a unei scrisori tulburătoare din partea unui Roland total schimbat şi de care este nevoie pentru a semna actele unei fuziuni.

  Ajuns la spa-ul cu pricina, Lockhart este întâmpinat cu ceva ostilitate de către personalul centrului medical, mai ales de Dr.

  Heinreich Volmer (Jason Isaacs), care nu prea vor să-i permită să intre în contact direct cu Pembroke.

  În cele din urmă el reuşeşte să ajungă la acesta, însă nu înainte ca un accident de maşină să îl transforme şi pe el într-un pacient al centrului cu pricina având un picior rupt.

  În timpul petrecut acolo, Lockhart întâlnește o tânără femeie pe nume Hannah care, la fel ca și Volmer, consumă un lichid straniu.

  O pacientă pe nume Victoria Watkins, la fel ca și unii locuitorii din orașul din apropiere, îi spun lui Lockhart povestea din spatele acestui spa, el fiind construit pe ruinele unui castel deținut în urmă cu 200 de ani de către un baron.

  Baronul și-a dorit un moștenitor cu sânge pur și s-a căsătorit cu propria soră.

  Când baronul a descoperit că aceasta nu poate concepe copii, el a început să efectueze experimente îngrozitoare pe țărani ca să îi redea soției fertilitatea.

  Urmăreşte online filmul A Cure for Wellness 2016 (O terapie pentru viaţă), cu subtitrare în Română şi calitate TS.

 • Fantezie Filme 2016 Filme noi Horror Tags: A Cure for Wellness A Cure for Wellness film online A Cure for Wellness online subtitrat Dane DeHaan Jason Isaacs O terapie pentru viata O terapie pentru viata film online O terapie pentru viata online subtitrat
show more show less
  Comments (0)