Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

The Discovery – Descoperirea 2017, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 5 months ago in the category News

  The Discovery – Descoperirea 2017, film online HD subtitrat în Română

  Thomas Harbor (Robert Redford) este un om care susţine că poate dovedi

  ...

  The Discovery – Descoperirea 2017, film online HD subtitrat în Română

  Thomas Harbor (Robert Redford) este un om care susţine că poate dovedi ştiinţific faptul că există viaţa de apoi, iar ca urmare a acestui fapt rata sinuciderilor a crescut foarte mult.

  El oferă un interviu şi reporterul întreabă dacă se simte cumva responsabil pentru aceste sinucideri, însă Harbor răspunde că nu.

  La doi ani după descoperirea sa, băiatul lui Harbor, Will (Jason Segel), călătoreşte pe un feribot unde întâlneşte o femeie misterioasă pe nume Isla (Rooney Mara).

  Cei doi poartă o conversaţie şi Will îi spune Islei că îi pare cunoscută.

  El spune că e supărat de rata sinuciderilor, însă ea e de altă părere şi crede că sinuciderea este o cale de scăpare uşoară.

  Ulterior, el este luat de fratele său Toby (Jesse Plemons) şi dus cu maşina la o vilă izolată unde tatăl lor a construit o staţie nouă.

  Toţi oamenii care lucrează pentru tatăl lor sunt persoane care au încercat în trecut să se sinucidă.

  Cei doi fraţi intră într-o cameră unde îi întâlnesc pe Lacey (Keough) şi Cooper (Canada), iar apoi îl văd pe tatăl lor legat de o maşinărie prin intermediul căreia aceştia îl ucid şi reînvie.

  Will îl învinovăţeşte pentru rata crescută a sinuciderilor.

  Mai târziu, Will o vede pe Isla pe o plajă şi încearca să se sinucidă intrând în mare cu un rucsac plin de pietre şi fuge spre ea încercând să o salveze.

  La o întâlnire ulterioară, Thomas explică faptul că a inventat o maşinărie care să înregistreze ceea ce văd oamenii morţi în viaţa de apoi.

  Urmăreşte online filmul The Discovery – Descoperirea 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 • Filme 2017 Filme noi Mister Psihologice Tags: Descoperirea film online Descoperirea online subtitrat Jason Segel Robert Redford Rooney Mara The Discovery The Discovery film online The Discovery online subtitrat
show more show less
  Comments (0)