Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Monster Trucks 2016, filme online HD 720p, subtitrat în Română

 • Uploaded 5 months ago in the category News

  Monster Trucks 2016, film online HD subtitrat în Română

  Un student în ultimul an obsedat de camioane, Tripp (Lucas Till), locuieşte împreună

  ...

  Monster Trucks 2016, film online HD subtitrat în Română

  Un student în ultimul an obsedat de camioane, Tripp (Lucas Till), locuieşte împreună cu mama lui divorţată în Texas şi lucrează la un cimitir de maşini unde speră că va reuşi să adune piesele necesare punerii în funcţiune a unui camion pe care îl deţine şi îl adoră.

  În clipa de faţă, Dodge-ul său este un morman de fiare vechi, însă asta nu-l împiedică să îşi iubească maşina în continuare şi să stea deseori la volan pretinzând că funcţionează şi scoţând sunete de motor din gură.

  În ultima vreme, mama lui se întâlneşte cu şeriful local în timp ce tatăl lui care şi-a părăsit familia în urmă cu mai mulţi ani lucrează pentru o companie petrolieră numită Terravex.

  Această companie deţine ceea ce ar putea fi cea mai mare rezervă de petrol din America, însă există o mică-mare problemă: între operaţiunile de forare şi exploatare ale companiei şi tot acel „ocean” de petrol stă o reţea elaborată de lacuri şi peşteri vechi de milioane de ani… iar acolo vieţuiesc nişte creaturi nemaivăzute până acum.

  Cu toate acestea, şeful companiei hotărăşte să treacă peste aceste detalii şi să înceapă exploatarea petrolului, însă făcând asta trei monştri gigant ies din adâncuri.

  Aceste creaturi nu sunt puse pe distrugere, ci din contră, se dovedesc a fi nişte monstruleţi prietenoşi care au capacitatea de-a propulsa camioane fără motor prin consumul de carburant, devenind ei înşişi nişte adevărate motoare – un lucru de care Tripp profită din plin pentru a-şi pune în funcţiune camionul mult iubit.

  Urmăreşte online filmul Monster Trucks 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 • Familie Fantezie Filme 2016 Filme noi Tags: Jane Levy Lucas Till Monster Trucks Monster Trucks film online Monster Trucks online subtitrat Thomas Lennon
show more show less
  Comments (0)