Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

The Town (Oraşul), film online subtitrat în Română

 • Uploaded 5 months ago in the category Film & Animation

  The Town (Oraşul) 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

  Patru prieteni de-o viaţă din Charlestown, Boston – Douglas “Doug” MacRay (Be

  ...

  The Town (Oraşul) 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

  Patru prieteni de-o viaţă din Charlestown, Boston – Douglas “Doug” MacRay (Ben Affleck), James “Jem” Coughlin (Jeremy Renner), Albert “Gloansy” Magloan (Slaine), and Desmond “Dez” Elden (Owen Burke) – jefuiesc o bancă.

  Ei iau managerul băncii, Claire Keesey (Rebecca Hall), ostatică, dar o eliberează apoi fără să-i facă vreun rău.

  Doug o urmăreşte pentru a se asigura că Jem n-o va elimina din cauză că este un posibil martor care-i poate identifica şi între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste pe care el o ascunde faţă de gaşcă.

  Pe măsură ce devin tot mai apropiaţi, Doug îi spune lui Claire despre căutarea mamei lui pe care n-a mai văzut-o de foarte mult timp şi despre care crede că locuieşte undeva în Florida.

  Ea îi spune lui Doug faptul că a remarcat un tatuaj al unuia dintre jefuitorii băncii, iar el realizează instantaneu că îl poate identifica pe Jem şi îi poate trimite pe toţi la închisoare.

  El ştie că Jem ar ucide-o dacă realizează adevărul şi încearcă s-o convingă că autorităţile nu o pot proteja, aşa că decide să nu spună acest amănunt poliţiei, dar Doug devine tot mai sătul de această viaţă de infractor.

  Când Claire îi spune lui Doug că maşina ei a fost furată, el şi Jem îi caută pe făptaşi şi îi atacă, iar pe unul dintre ei îl împuşcă în picior.

  Agentul Special al FBI, Adam Frawley (Jon Hamm), supraveghează gaşca şi descoperă anumite legături între ei şi un mafiot local Fergus „Fergie” Colm (Pete Postlethwaite), care are un nou jaf plănuit pentru ei.

  În timpul unei vizite a tatălui său ce se află în puşcărie, Doug îi mărturiseşte planul de-a părăsi Charlestown şi a merge în Florida.

  Tatăl lui încheie discuţia cu el spunându-i „Ne vom revedea, fie de partea aceasta fie de cealaltă”.

  Următorul jaf al găştii din North End decurge groaznic şi de-abia reuşesc să scape.

  Din distribuție mai fac parte Titus Welliver, Chris Cooper și Blake Lively

  Urmăreşte online filmul The Town (Oraşul) 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

 • Crime Drama Thriller Tags: The Town The Town online subtitrat The Town film online subtitrat The Town film dvdrip cu subtitrare in romana Orasul Orasul online subtitrat Orasul film online subtitrat Orasul film dvdrip cu subtitrare in romana
show more show less
  Comments (0)