Death Wish - Nimic de pierdut (2018), film online subtitrat în Română

 • Death Wish – Nimic de pierdut (2018), film online subtitrat în Română
  Un doctor chirurg de la secţia de urgenţe pe nume Paul Kersey este atras în lumea întunecată a oraşului atunci când soţia şi fiica sa sunt atacate cu bestialitate în propria lor casă. Din păcate, această infracţiune este doar una dintr-un foarte lung şir de violenţe care se petrec în oraş, iar poliţia este mai mult decât depăşită de situaţie şi nu se poate ocupa aşa cum ar vrea doctorul de cazul său, prioritizandu-le pe altele considerate mai importante decât acesta.
  Drept urmare, nemulţumit de lipsa de implicare a autorităţilor în cazul său, Paul este hotărât să nu lase lucrurile aşa cum sunt şi agresorii să rămână în libertate ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, astfel că din doctor se transformă în justiţiar şi începe să îi caute el însuşi pe indivizii respectivi pentru a-i face să regrete faptele comise. Din acel moment viaţa lui Paul se împarte între a salva vieţile unora şi a le lua pe cele ale altora. El este, în acelaşi timp, un soţ şi tată care încearcă să aibă grijă de familia lui şi o persoană întunecată care luptă împotriva criminalilor. Un doctor care extrage gloanţe din trupurile suspecţilor şi un justiţiar care caută dreptatea acolo unde poliţia se grăbeşte să închidă cazurile.
  Urmăreşte online filmul Death Wish – Nimic de pierdut (2018), cu subtitrare în Romănă şi calitate HD.

  Category : Filme Online

  #Bruce Willis#Death Wish#Death Wish film online#Death Wish online subtitrat#Nimic de pierdut#Nimic de pierdut film online#Nimic de pierdut online subtitrat#Actiune#Crime#Filme 2018#Filme noi

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up