Ella Enchanted - Ella Fermecată 2004, film online HD subtitrat în Română

 • Ella Enchanted – Ella Fermecată 2004, film online HD subtitrat în Română
  În oraşul Frell din regatul Emir, o fetiţă numită Ella se naşte în familia lui Sir Peter. Ei i se oferă „darul de supunere” din partea unei zâne nepotrivite pe nume Lucinda. Acest lucru se dovedeşte a fi mai mult un blestem decât un dar şi o forţează pe Ella să facă tot ce i se spune, indiferent dacă această cerinţă este total împotriva propriilor sale concepţii şi dorinţe. Mama lui Ella, de pe patul de moarte, o avertizează să nu spună nimănui despre acest blestem de teama că cineva l-ar putea folosi ca s-o exploateze.
  După moartea mamei sale, singura care-i cunoaşte secretul este zâna casei, Mandy. Câţiva ani mai târziu, tatăl ei se însoară cu o femeie bogată pe nume Dame Olga, iar aceasta o displace imediat pe Ella. Fiicele sale răsfăţate, Hattie şi Olive, observă obedienţa Ellei şi încep să o umilească. Ella se întâlneşte cu Prinţul Charmont, chipeşul moştenitor al tronului.
  Acesta o invită pe Ella la Balul de Încoronare, însă Olga interceptează această invitaţie. Hattie şi Olive sunt copleşite de gelozie. Ele o forţează pe Ella să o insulte şi să rupă legăturile cu cea mai bună prietenă a ei, Areida. Din acest motiv, Ella hotărăşte că e vremea ca acest blestem să se oprească şi se duce să o caute pe Lucinda, deoarece ea e singura care poate rupe vraja. Mandy o ajută pe Ella şi în timpul călătoriei ea se întâlneşte cu un elf pe nume Slannen împreună cu care este răpită de un grup de orci. Prinţul Charmont îi salvează şi îi însoţeşte la o nuntă de pe tărâmul giganţilor unde Ella speră s-o găsească pe Lucinda.
  Urmăreşte online filmul Ella Enchanted – Ella Fermecată 2004, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  Category : Filme Online

  #Anne Hathaway#Ella Enchanted#Ella Enchanted film online#Ella Enchanted online subtitrat#Ella Fermecata#Ella Fermecata film online#Ella Fermecata online subtitrat#Hugh Dancy#Comedie#Familie#Fantezie#Filme vechi

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up