X-Men: Dark Phoenix (2018), film online subtitrat în Română

 • X-Men: Dark Phoenix (2018), film online subtitrat în Română
  După ce au salvat planeta de atâtea ori, statutul Oamenilor X s-a schimbat radical şi sunt apreciaţi la adevărata lor valoare, însă odată cu această apreciere vine şi o responsabilitate sporită, astfel că ei îşi asumă riscuri tot mai ridicate cu fiecare misiune pe care o întreprind. Într-o astfel de misiune petrecută în spaţiu, o explozie solară îi prinde pe nepregătite pe eroii noştri, iar Jean este nevoită să se sacrifice pentru binele colegilor ei şi a-i readuce pe aceştia înapoi pe Pământ în siguranţă, expunându-se unor nivele de radiaţii teribile.
  Înainte de-a muri, o entitate cosmică misterioasă numită Pheonix i-a oferit lui Jean puterea de a se salva pe ea şi pe prietenii ei. Însă pentru asta ea va trebui să lase acest Pheonix să se cufunde cu Jean. Mai apoi, un grup de mutanţi au încercat să îi manipuleze în secret mintea lui Jean şi au intrat în partea întunecată a acesteia, dar nu au putut să controleze ceea ce au găsit acolo. Dark Pheonix a zburat în spaţiu şi a distrus câteva planete locuite. Jean a reuşit să recapete controlul, dar nu înainte ca Shi’ar să apară şi să se lupte cu Oamenii X pentru dreptul de-a o ucide pe Jean din cauza distrugerii planetelor.
  Momentan filmul online Death wish – Nimic de pierdut (2018) nu există, dar va fi adăugat pe site de îndată ce va fi posibil. Premiera în cinematografe va avea loc în data de 2 martie.

  Category : Filme Online

  #James McAvoy#Jennifer Lawrence#Jessica Chastain#Michael Fassbender#Sophie Turner#X-Men Dark Phoenix#X-Men Dark Phoenix film online#X-Men Dark Phoenix online subtitrat#Actiune#Filme 2018#Filme noi#SF

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up