Red Desert (Il deserto rosso) - Deşertul roşu (1964), film online HD subtitrat în Română

 • Red Desert (Il deserto rosso) – Deşertul roşu (1964), film online HD subtitrat în Română
  În Ravenna, Italia, Giuliana (Monica Vitti) se plimbă cu fiul ei Valerio şi se îndreaptă către centrala petrochimică manageriată de soţul ei, Ugo. Trecând pe lângă muncitori aflaţi în grevă, Giuliana cumpără impulsiv şi nervoasă un sendvis pe jumătate mâncat de la unul dintre muncitori. Ei sunt înconjuraţi de structuri industriale ciudate şi resturi care creează imagini şi sunete inumane. În interiorul centralei, Ugo (Carlo Chionetti) discută cu un asociat de afaceri venit în vizită, Corrado Zeller (Richard Harris), care caută să recruteze muncitori pentru o operaţiune industrială din Patagonia, Argentina.
  Ugo şi Corrado conversează confortabil în fabrica plină de zgomot. Ugo îi spune lui Corrado că soţia lui, Giuliana, a avut recent un accident de maşină şi chiar dacă a scăpat fără daune fizice, ea nu a mai fost în toate facultăţile mintale de atunci. În acea noapte, în apartamentul lor, Giuliana devine foarte agitată şi temătoare din cauza unui vis pe care l-a avut referitor la o scufundare în nisip. Ugo nu poate să o calmeze sau să înţeleagă prin ce trece ea.
  Atras de Giuliana, Corrado o vizitează la un magazin gol pe care intenţionează să-l deschidă şi discută despre viaţa lui şi despre existenţa sa agitată. Ea îl însoţeşte la Ferrara într-una dintre călătoriile sale de recrutare şi ea îi dezvăluie indirect despre problemele mentale pe care le are. Ea îi spune că a fost în spital şi acolo a întâlnit o tânără pacientă care a fost sfătuită de doctorii ei să găsească pe cineva (sau ceva) să iubească – un soţ un fiu, un loc de muncă sau chiar un câine.
  Urmăreşte online filmul Red Desert (Il deserto rosso) – Deşertul roşu (1964), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  Category : Filme Online

  #Desertul Rosu#Desertul Rosu film online#Desertul Rosu online subtitrat#Monica Vitti#Red Desert#Red Desert film online#Red Desert online subtitrat#Richard Harris#Drama#Filme HD#Filme vechi#Romantic

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up