The Last Temptation of Christ 1988 (Ultima ispită a lui Iisus), film online HD subtitrat în Română

 • The Last Temptation of Christ 1988 (Ultima ispită a lui Iisus), film online HD subtitrat în Română
  Iisus din Nazaret este un tâmplar din Iudeea ocupată de Romani ce este prins între propriile sale dorinţe şi conştienţa că Dumnezeu are un plan pentru el. Conflictul său interior rezultă în dezgust şi colaborează cu romanii să crucifice rebelii evrei. Iuda, un prieten care iniţial fusese trimis să îl ucidă pe Iisus, suspectează că acesta este Mesia şi îi cere să conducă războiul de liberare împotriva Romanilor. Iisus îi spune că mesajul său este de iubire faţă de oameni.
  Iuda i se alătură în misiunea lui, dar îl ameninţă că îl va ucide dacă se abate de la scopul rebeliunii. După ce o salvează pe Maria Magdalena dintr-o situaţie dificilă, Iisus începe să predice. El îşi ia câţiva discipoli, dar încă nu este convins pe deplin care este rolul său. El îl vizitează apoi pe Ioan Botezătorul şi este botezat de acesta, iar cei doi discută despre teologie şi politică. Primul scop al lui Ioan este să obţină libertatea de sub ocupaţia Romană, în timp ce Iisus este de părere că oamenii ar trebui să se îngrijească mai mult de problemele spirituale.
  Iisus merge apoi în deşert pentru a testa conexiunea dintre el şi Dumnezeu, iar acolo el este ispitit de Satan. Iisus se întoarce din deşert şi ajunge acasă la două femei care îl îngrijesc şi încearcă să îl convingă de faptul că modul prin care trebuie să-i facă pe plac lui Dumnezeu este să aibă o casă, o soţie şi copii. Cu o încredere redescoperită, Iisus începe să realizeze câteva miracole şi îl ridică pe Lazăr din morţi.
  Urmăreşte online filmul The Last Temptation of Christ 1988 (Ultima ispită a lui Iisus), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  Category : Filme Online

  #Harvey Keitel#The Last Temptation of Christ#The Last Temptation of Christ film online#The Last Temptation of Christ online subtitrat#Ultima Ispita a lui Iisus#Ultima Ispita a lui Iisus film online#Ultima Ispita a lui Iisus online subtitrat#Willem Dafoe#rama#Filme HD#Filme vechi#Istoric

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up