The Cloverfield Paradox 2018 (Paradoxul Cloverfield), film online HD subtitrat în Română

 • The Cloverfield Paradox 2018 (Paradoxul Cloverfield), film online HD subtitrat în Română
  În viitorul nu foarte îndepărtat, sursele de energie de pe Pământ sunt aproape epuizate, iar criza energetică atinge cote critice. Agenţiile spaţiale globale lansează în spaţiu Staţia Cloverfield pentru a perfecţiona acceleratorul de particule, un proiect mult prea periculos pentru a se face teste cu el pe Pământ. Dacă va avea succes, această staţie spaţială va avea capacitatea de-a produce energie nelimitată pentru tot globul pământesc, dar anumiţi sceptici atrag atenţia asupra faptului că acest lucru e posibil să creeze un „Paradox Cloverfield” care ar deschide portaluri spre alte dimensiuni şi ar lăsa monştrii să vină pe Pământ.
  Din echipă face parte şi o femeie pe nume Ava Hamilton, care nu e prea încântată de ideea de-a pleca pentru posibil mulţi ani şi a-şi lăsa soţul singur; cei doi au trecut recent printr-o tragedie cumplită prin care au asistat la moartea propriilor copii, iar de atunci relaţia lor a fost una foarte dificilă. Echipa munceşte fără succes la accelerator vreme de doi ani, dar într-un final sunt aproape de-a reuşi.
  Deşi au parte de succes iniţial, sistemul se suprasolicită şi cauzează o pană de curent masivă în staţia spaţială. După ce refac funcţiile de bază ale staţiei, ei realizează că Pământul mai există, iar giroscopul staţiei, necesar pentru navigaţie, a dispărut. Pe când echipa analizează pagubele şi încearcă să le repare, evenimente stranii încep să se producă prin staţie. Zgomote ciudate provenite din spatele unui perete îi conduc spre a găsi o femeie pe nume Jensen fiind blocată în nişte fire. Însă acesta este cel mai nesemnificativ eveniment ciudat, iar echipajul se regăseşte într-o situaţie critică din care va trebui să lupte pentru a supravieţui.
  Urmăreşte online filmul The Cloverfield Paradox 2018 (Paradoxul Cloverfield), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  Category : Filme Online

  #Daniel Bruhl#David Oyelowo#Gugu Mbatha-Raw#The Cloverfield Paradox#The Cloverfield Paradox film online#The Cloverfield Paradox online subtitrat#Filme 2018#Filme noi#Mister#SF

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up