Deadpool 2 (2018), film online subtitrat în Română

 • Deadpool 2 (2018), film online subtitrat în Română
  Rămas încă desfigurat după evenimentele petrecute în timpul primului film, Wade Wilson s-a reprofilat şi a devenit bucătar, dar pare că nici această meserie nu este lipsită de pericole pentru el doarece este aproape să fie ucis de către o bovină, reuşind să scape cu viaţă la limită. El se străduieşte din greu să-şi îndeplinească visul de-a deveni cel mai tare barman de la Mayberry în timp ce învaţă să se adapteze după ce şi-a pierdut simţul gustului.
  Căutând să adauge din nou un pic de „condiment” în viaţa lui şi să se bucure din nou de ce are viaţa de oferit, Wade porneşte într-o călătorie unică în jurul lumii în încercarea de-a descoperi importanţa pe care o are familia şi prietenia, luptându-se în tot acest timp cu mai mulţi luptători ninja, cu Yakuza şi o haită de canini agresivi sexual. El va descoperi pe parcursul călătoriei o nouă savoare pentru aventură şi ajunge să capete titlul de Cel mai bun Amant din lume.
  Urmăreşte online filmul Deadpool 2 (2018) cu subtitrare în Română şi calitate TS.

  Category : Filme Online

  #Deadpool 2#Deadpool 2 film online#Deadpool 2 online subtitrat#Josh Brolin#Morena Baccarin#Ryan Reynolds#Actiune#Comedie#Filme 2018#Filme noi

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up