Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Barbershop – Frizeria 2002, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 8 months ago in the category Film & Animation

  Barbershop – Frizeria 2002, film online HD, subtitrat în Română

  Într-o iarnă geroasă, Calvin Palmer, Jr.

  (Ice Cube) hotărăşte că i-a ajuns să

  ...

  Barbershop – Frizeria 2002, film online HD, subtitrat în Română

  Într-o iarnă geroasă, Calvin Palmer, Jr.

  (Ice Cube) hotărăşte că i-a ajuns să tot încerce să menţină deschisă frizeria pe care i-a dat-o tatăl lui pe mână şi s-o lase să se ducă.

  El nu poate să obţină credite bancare, încasările sunt la pământ şi el pare să fie mai interesat de schemele care să-l îmbogăţească peste noapte decât să muncească şi să adune ban cu ban.

  Fără să-şi informeze angajaţii sau clienţii, Calvin vinde frizeria unui cămătar lacom pe nume Lester Wallace (Keith David).

  La rândul său, Wallace minte despre viitorul acesteia şi anunţă că o va transforma într-un club de striptease.

  După ce petrece o ultimă zi la serviciu şi realizează cât de importantă este această frizerie pentru comunitatea din care face parte el, Calvin se răzgândeşte cu privire la vânzare şi încearcă să recupereze frizeria de la Wallace, numai că acesta nici nu vrea să audă despre aşa ceva şi solicită dublul sumei de 20 de mii de dolari pe care i-a plătit în schimbul ei.

  Ba mai mult decât atât, el îi vrea în mai puţin de 24 de ore.

  Imediat după ce le spune angajaţilor că a vândut frizeria şi că se va închide definitiv la sfârşitul zilei, poliţia dă buzna peste ei şi arestează un frizer pe nume Ricky Michael Ealy).

  Acesta este acuzat că şi-ar fi folosit camioneta pentru a fura un ATM, însă ulterior se dovedeşte că vinovatul este vărul său, JD (Anthony Anderson), care împrumutase maşina lui Ricky.

  Deoarece mai are două abateri, Ricky riscă să intre în puşcărie pe viaţă aşa că prietenul Calvin foloseşte cei 20 de mii de dolari pentru a-l scoate pe cauţiune.

  Urmăreşte online filmul Barbershop – Frizeria 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 • Comedie Filme HD Filme vechi Tags: Barbershop Barbershop film online Barbershop online subtitrat Cedric the Entertainer Frizeria Frizeria film online Frizeria online subtitrat Ice Cube
show more show less
  Comments (0)