Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Collateral Damage, film online subtitrat în Română

 • Uploaded 5 months ago in the category Film & Animation

  Collateral Damage 2002 (Daune colaterale), film online DVDRip, subtitrat în Română

  O bombă explodează în faţa clădirii Consulatului Columbian

  ...

  Collateral Damage 2002 (Daune colaterale), film online DVDRip, subtitrat în Română

  O bombă explodează în faţa clădirii Consulatului Columbian din Los Angeles, ucigând nouă persoane, inclusiv un grup de oficiali columbieni şi agenţi de informaţii americani.

  Printre civilii ucişi se numără şi soţia şi fiul pompierului Gordy Brewer (Arnold Schwarzenegger), iar el a fost rănit în explozie după ce venise să-şi ia familia de acolo.

  La scurt timp după aceea, Ministerul de Externe American primeşte o înregistrare video a unui bărbat mascat care-şi spune „El Lobo” (Lupul) şi îşi asumă responsabilitatea pentru acest atac, explicând totodată că a fost o răzbunare pentru opresiunea Americii faţă de Columbia.

  FBI-ul crede că Lupul este un terorist columbian pe numele său real Claudio Perrini (Cliff Curtis).

  Agentul Special CIA Peter Brandt (Elias Koteas), şeful agenţiei din Columbia, este mustrat serios din cauza acestui incident de către Comitetul de Supraveghere al Senatului, care opreşte toate operaţiunile întreprinse de CIA în acea ţară.

  Brandt se întoarce furios la Mompós şi se întâlneşte de urgenţă cu aliaţii săi paramilitari pentru a pune la cale un plan major de-al elimina pe Claudio şi forţele sale de gherilă.

  Frustrat de indecizia politică în legătură cu investigaţia, Brewer merge şi el la Mompós pentru a-l vâna personal pe Claudio, însă este arestat imediat pentru pătrundere ilegală în ţară.

  Forţele de gherilă organizează un atac asupra închisorii pentru a elibera un camarad de-al lor, dar şi pentru a-l răpi pe Brewer şi a cere o recompensă mare.

  Unitatea lui Brandt este înştiinţată de prezenţa lui Brewer în Columbia, dar ajunge prea târziu pentru a împiedica evadarea.

  Brewer scapă din închisoare şi evită să fie capturat de terorişti, iar apoi este ajutat de un mecanic canadian, Sean Armstrong (John Turturro), care-l pune în legătură cu un traficant de droguri, Felix Ramirez (John Leguizamo), ce finanţează forţele de gherilă.

  Urmăreşte online filmul Collateral Damage 2002 (Daune colaterale), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

 • Actiune Drama Thriller Tags: Arnold Schwarzenegger Collateral Damage Collateral Damage online subtitrat Collateral Damage film online Daune colaterale Daune colaterale online subtitrat Daune colaterale film online Elias Koteas
show more show less
  Comments (0)