Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Children of Men, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 5 months ago in the category Film & Animation

  Children of Men 2006 (Copiii Tatălui), film online DVDRip, subtitrat în Română

  În 2027, după 18 ani de infertilitate, civilizaţia este în pra

  ...

  Children of Men 2006 (Copiii Tatălui), film online DVDRip, subtitrat în Română

  În 2027, după 18 ani de infertilitate, civilizaţia este în pragul colapsului, iar omenirea este pusă în faţa cruntei realităţi a extincţiei.

  Marea Britanie, una dintre puţinele naţiuni stabile şi cu un guvern funcţional, a fost asaltată de refugiaţi din toată lumea, fugind de haosul şi războiul care le-a cuprins majoritatea ţărilor.

  Pentru a se proteja de această invazie, Anglia a devenit un stat militar poliţienesc, iar trupele britanice mărşăluiesc pentru a reţine imigranţii.

  Răpit de un grup militant al drepturilor imigranţilor, cunoscut sub numele de „Fishes”, fostul activist devenit un birocrat cinic, Theo Faron (Clive Owen), este adus în faţa liderului grupului, soţia lui americană de care s-a despărţit cu mulţi ani în urmă, după ce fiul lor a murit din cauza unei pandemie de gripă, Julian Taylor (Julianne Moore).

  Julian îi oferă lui Theo bani pentru a face rost de acte de transit pentru o tânără refugiată pe nume Kee (Clare-Hope Ashitey), iar acesta actele necesare de la vărul său Nigel (Danny Huston), un ministru.

  Totuşi, titularul trebuie însoţit, astfel că Theo acceptă s-o escorteze pe Kee în schimbul unei sume de bani generoase.

  Luke (Chiwetel Ejiofor), un membru Fishes, îi duce cu maşina până în port unde sunt aşteptaţi de o barcă.

  Ei sunt prinşi într-o ambuscadă în care Julian este împuşcată.

  Luke ucide doi ofiţeri de poliţie şi ajung într-o zonă sigură.

  Motivul pentru care este atât de importantă Kee este datorat faptului că e singura femeie despre care se cunoaşte că ar fi însărcinată.

  Julian i-a spus să aibă încredere doar în Theo, intenţionând s-o ducă pe aceasta la un grup de oameni de ştiinţă care luptă pentru a găsi un leac împotriva infertilităţii.

  Theo realizează faptul că unii oameni plănuiesc s-o folosească pe Kee drept unealtă politică pentru a susţine revoluţia ce va să vină.

  Urmăreşte online filmul Children of Men 2006 (Copiii Tatălui), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

 • Aventura Drama Filme vechi SF Tags: Julianne Moore Clive Owen Children of Men Children of Men online subtitrat Children of Men film online Copiii tatalui Copiii tatalui online subtitrat Copiii tatalui film online Clare-Hope Ashitey
show more show less
  Comments (0)