Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Blue Jasmine 2013, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 5 months ago in the category Film & Animation

  Blue Jasmine 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

  Jasmine (Cate Blanchett) debarcă în San Francisco dintr-un zbor ce a dus-o departe

  ...

  Blue Jasmine 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

  Jasmine (Cate Blanchett) debarcă în San Francisco dintr-un zbor ce a dus-o departe de vechea ei viaţă din New York şi soseşte la apartamentul surorii sale adoptate dintr-o zonă sărăcăcioasă a oraşului.

  Sora lui Jasmine, Ginger (Sally Hawkins), este şocată să afle că ea n-are niciun ban şi cu toate acestea a putut să zboare cu avionul la clasa I.

  Jasmine reflectă la viaţa pe care a lăsat-o în urmă şi încearcă ezitant să înceapă una nouă.

  În retrospectivă, ea rememorează evenimente din viaţa pe care o ducea la New York împreună cu soţul ei, Hal (Alec Baldwin), un om de afaceri înstărit.

  Ginger şi soţul ei muncitor de rând, Augie (Andrew Dice Clay), le-a făcut o vizită la New York – pentru prima dată după mulţi ani.

  Jasmine şi Hal i-au pus pe cei doi într-o limuzină luxoasă pentru a le face un tur al oraşului şi i-au cazat la hotelul Marriott pentru a evita să petreacă prea mult timp alături de ei.

  În momentul când anunţă că au câştigat 200 de mii de dolari la loterie şi că Augie intenţionează să pornească o afacere în domeniul construcţiilor, Jasmine le oferă ajutorul lui Hal pentru a-i învăţa să investească banii în altceva mai profitabil.

  În timp ce făceau turul oraşului New York, Ginger îl vede pe Hal sărutând o altă femeie.

  Femeia respectivă apare mai târziu şi la petrecerea de ziua lui Jasmine, devenindu-i clar în momentul acela că Hal o înşeală pe sora ei.

  După ce Hal comite nişte nereguli care îi afectează pe Ginger şi Augie, acesta din urmă consideră că este vina lui Jasmine pentru tot ce s-a întâmplat, însă Ginger încearcă să-i ia apărarea.

  Jasmine îşi ia o slujbă la un cabinet stomatologic, însă Dr.

  Flicker (Michael Stuhlbarg) o agasează cu avansuri sexuale.

  Urmăreşte online filmul Blue Jasmine 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 • Drama Filme HD Filme noi Tags: Cate Blanchett Alec Baldwin Peter Sarsgaard Sally Hawkins Blue Jasmine Blue Jasmine online subtitrat Blue Jasmine film online
show more show less
  Comments (0)