Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Vicky Cristina Barcelona, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 6 months ago in the category Film & Animation

  Vicky Cristina Barcelona 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

  Vicky (Rebecca Hall) şi Cristina (Scarlett Johansson) merg împreună în

  ...

  Vicky Cristina Barcelona 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

  Vicky (Rebecca Hall) şi Cristina (Scarlett Johansson) merg împreună în Barcelona pentru a petrece vara la o rudă mai îndepărtată de-a lui Vicky, Judy (Patricia Clarkson), şi soţul acesteia, Mark (Kevin Dunn).

  Deşi sunt foarte bune prietene, cele două au viziuni complet diferite de viaţă, Vicky fiind calculată şi tradiţională în privinţa dragostei şi angajamentelor, fiind logodită cu un om serios şi de încredere, pe nume Doug (Chris Messina), în timp ce Cristina se imaginează o noncomformistă, spontană, dar nesigură în privinţa viitorului sau ceea ce îşi doreşte de la viaţă.

  La o expoziție de artă, Cristina este intrigată de un artist, Juan Antonio (Javier Bardem), despre care îi spune Judy că a avut parte de-o relaţie grea cu fosta soţie.

  Mai târziu, el le abordează destul de abrupt pe cele două femei şi le invită să meargă împreună cu el în avionul privat pentru a petrece un weekend în micuţul oraş Oviedo, a admira priveliştea, a petrece şi, speră el, a face dragoste.

  Cristina este cucerită imediat de această ofertă, dar Vicky nu este deloc impresionată şi ezită să accepte invitaţia, dar în cele din urmă hotărăşte s-o însoţească pe prietena ei, în special pentru a avea grijă de ea.

  La sfârşitul primei zile de „aventură”, Vicky refuză să-l însoţească pe Juan Antonio în camera lui de hotel, spunând că îi este fidelă lui Doug, dar Cristina acceptă din nou invitaţia fără să stea prea mult pe gânduri.

  Ulterior, Cristina se îmbolnăveşte din cauza unei toxiinfecţii alimentare, iar Vicky şi Juan Antonio petrec restul weekendului împreună aşteptând ca aceasta să îşi revină.

  Pe măsură ce îşi petrec timpul împreună şi Juan Antonio îi povesteşte despre relaţia tumultoasă pe care a avut-o cu fosta lui soţie, María Elena (Penélope Cruz), Vicky începe să-şi schimbe părerea despre el.

  Urmăreşte online filmul Vicky Cristina Barcelona 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

 • Filme vechi Romantic Tags: Scarlett Johansson Rebecca Hall Javier Bardem Vicky Cristina Barcelona Vicky Cristina Barcelona online subtitrat Vicky Cristina Barcelona film online
show more show less
  Comments (0)