Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

She’s the Man, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 6 months ago in the category Film & Animation

  She’s the Man 2006 (Iubesc pe cine nu trebuie), film online subtitrat în Română

  Viola Hastings (Amanda Bynes) este o jucătoare de fotbal din

  ...

  She’s the Man 2006 (Iubesc pe cine nu trebuie), film online subtitrat în Română

  Viola Hastings (Amanda Bynes) este o jucătoare de fotbal din Cornwall, a cărei echipă feminină tocmai a fost desfiinţată.

  După ce solicitarea ei de-a fi acceptată în echipa de fotbal a băieţilor este refuzată de antrenorul misogin al acestora, ea găseşte o modalitate pentru a juca la echipa rivală lor, Illyria.

  Fratele geamăn al ei, Sebastian (James Kirk), ar trebui să intre la Illyria ca student nou, dar cum el şi-ar dori mai mult să meargă la o întrecere din Londra cu trupa lui, Sebastian îi cere surorii sale să-l acopere spunând că este bolnav şi să-şi păcălească părinţii (care sunt divorţaţi) că stă cu celălalt.

  Totuşi, Viola are o altă idee şi hotăraşte să se dea drept Sebastian pentru a se alătura echipei de fotbal a băieţilor de la Illyria.

  Ea speră să învingă echipa Cornwall şi să-şi umilească încrezutul fost iubit, Justin (Robert Hoffman), care joacă acolo.

  Cu ajutorul prietenului ei stilist, Paul, Viola se transformă în fratele ei.

  La Illyria, colegul de cameră al Violei este Duke Orsino (Channing Tatum), un atacant foarte chipeş din echipă.

  Între timp, partenera de laborator a lui „Sebastian”, Olivia (Laura Ramsey), se îndrăgosteşte de „el”, spre frustrarea lui Duke, care o place pe Olivia.

  În schimbul ajutorului lui „Sebastian” de-a o face pe Olivia să-i acorde atenţie, Duke acceptă să se antreneze în plus alături de el.

  Lui „Sebastian” i se reaminteşte, printr-un mesaj de la mama lui, despre un carnaval la care cei doi fraţi au promis că vor participa.

  Datorită faptului că şi mama lui Duke face parte din carnavalul respectiv, trebuie să meargă şi el acolo, aşa că Viola trebuie să apară atât în persoana ei cât şi în persoana fratelui ei, iar în tot acest timp trebuie să o evite pe mama ei şi fosta iubită a lui Sebastian pentru a nu fi descoperită.

  Urmărește online filmul She’s the Man 2006 (Iubesc pe cine nu trebuie), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

 • Comedie Filme vechi Romantic Tags: Channing Tatum Amanda Bynes Shes the Man Shes the Man online subtitrat Shes the Man film online Iubesc pe cine nu trebuie online subtitrat Iubesc pe cine nu trebuie film online Laura Ramsey
show more show less
  Comments (0)