Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Transcendence 2014, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 6 months ago in the category Film & Animation

  Transcendence 2014 (Transcendence: Viaţă după moarte), film online subtitrat în Română.

  Dr.

  Will Caster (Johnny Depp) este un cercetător din

  ...

  Transcendence 2014 (Transcendence: Viaţă după moarte), film online subtitrat în Română.

  Dr.

  Will Caster (Johnny Depp) este un cercetător din domeniul inteligenţei artificiale care tânjeşte să creeze o maşinărie care să posede sensibilitate şi inteligenţă colectivă.

  Extremiştii care se opun avansărilor tehnologice îl iau în colimator şi îl împuşcă atât pe el cât şi alţi cercetători cu nişte gloanţe radioactive ca în cazul în care atacatorul îşi ratează ţinta să-i ucidă radioactivitatea, numai că acţiunile acestora îl conduc fix spre marea descoperire.

  Caster îşi doreşte să devină o parte a acestei noi tehnologii, dar soţia sa, Evelyn Caster (Rebecca Hall), şi prietenul lui cel mai bun, Max Waters (Paul Bettany), de asemenea cercetători, se îndoiesc de înţelepciunea acestei decizii.

  Atunci când mintea lui este conectată la un calculator pentru a se încerca salvarea vieţii sale, scopul lui Caster de-a acumula tot mai multe cunoştinte se transformă în cea de-a acumula putere şi îi cere lui Evelyn să-l conecteze la internet pentru a putea avansa.

  Bree (Kate Mara), care a lucrat pentru organizaţia R.I.F.T.

  şi care a pus în practică atacul asupra oamenilor de ştiinţă, îl capturează pe Max şi îl interoghează pentru a-i dezvălui unde se află Caster.

  Până când Bree şi echipa ei ajunge la locul cu pricina pentru şi a sabota alimentarea cu energie electrică, Evelyn l-a încărcat cu succes pe Caster în internet şi o direcţionează către un oraş numit Brightwood pentru a pune la cale extinderea proiectului lor.

  R.I.F.T.

  află că o companie care a fost infiinţată peste noapte a reuşit să ajungă la o valoare de piaţă de 36 de milioane de dolari şi îi aparţine lui Evelyn Caster.

  Will, în starea de Inteligenţă Artificială, cumpără aproape tot terenul din Brightwood şi oferă contractantului local Martin (Clifton Collins, Jr.) bani pentru a construi un laborator de cercetare alimentat în întregime de panouri solare.

  La divizia de Inteligenţă Artificială a FBI-ului, Joseph Tagger (Morgan Freeman) şi agentul FBI Donald Buchanan (Cillian Murphy) investighează dispariţia lui Max şi încearcă anihilarea organizaţiei R.I.F.T.

  Urmărește online filmul Transcendence 2014 (Transcendence: Viaţă după moarte), cu subtitrare în Română și calitate HD.

 • Filme 2014 Filme noi Mister SF Tags: Morgan Freeman Johnny Depp Rebecca Hall Paul Bettany Kate Mara Transcendence Transcendence online subtitrat Transcendence film online
show more show less
  Comments (0)