Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Another Earth 2011, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 6 months ago in the category Film & Animation

  Another Earth 2011 (Un alt Pământ), film online DVDRip, subtitrat în Română

  Rhoda Williams (Brit Marling), o fată de 17 ani foarte inteligent

  ...

  Another Earth 2011 (Un alt Pământ), film online DVDRip, subtitrat în Română

  Rhoda Williams (Brit Marling), o fată de 17 ani foarte inteligentă, care şi-a petrecut mare parte din viaţă fiind fascinată de astronomie, este încântată să afle că a fost acceptată la MIT.

  Într-un moment de sărbătoare nesăbuit, ea bea împreună cu prietenii şi se întoarce acasă beată, conducând maşina.

  Ascultând la radio o poveste despre o planetă asemănătoare Pământului ce a fost descoperită recent, ea se uită pe geam către stele şi fără să vrea tamponează o altă maşină într-o intersecţie, cauzând rănirea gravă a lui John Burroughs (William Mapother), care intră în comă, şi uciderea soţiei şi băiatului acestuia.

  Deoarece este minoră, identitatea ei nu-i este dezvăluită lui John.

  După ce îşi ispăşeşte anii de închisoare şi după patru ani de izolare, Rhoda continuă să se ferească de lumea din jur, devenind femeie de serviciu la o şcoală locală, deoarece îşi doreşte să lucreze fizic ca un fel de pedeapsă pentru potenţialul irosit din cauza unei decizii greşite luată într-o noapte.

  După ce petrece o vreme în acea şcoală şi află mai multe veşti despre planeta asemănătoare Pământului, Rhoda se duce la casa lui John unde s-a aflat după ce şi-a revenit cu intenţia de a-şi cere scuze pentru tot răul pe care i l-a pricinuit.

  Când îi răspunde la uşă, ea îşi pierde curajul de-ai spune cine este şi de ce a venit la el, alegând în schimb să se dea drept o menajeră care-şi oferă serviciile gratuit pentru o zi în scop promoţional a unei firme de menajere.

  John, care a renunţat la postul pe care-l avea la facultatea de muzică Yale şi acum trăieşte în nişte condiţii grele şi deprimante, acceptă propunerea femeii.

  După ce termină, John, care încă nu ştie că ea este cea care i-a ucis soţia şi copilul, îi cere să se întoarcă şi săptămâna viitoare, iar cei doi încep să se ataşeze unul de celălalt.

  Urmăreşte online filmul Another Earth 2011 (Un alt Pământ), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

 • Drama Filme HD Mister SF Tags: Brit Marling Another Earth Another Earth online subtitrat Another Earth film online Un alt Pamant Un alt Pamant online subtitrat Un alt Pamant film online William Mapother
show more show less
  Comments (0)