Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

A Dangerous Method, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 6 months ago in the category Film & Animation

  A Dangerous Method 2011 (Metodă periculoasă), film online HD, subtitrat în Română

  Sabina Spielrein (Keira Knightley) soseşte la Burghölzli, u

  ...

  A Dangerous Method 2011 (Metodă periculoasă), film online HD, subtitrat în Română

  Sabina Spielrein (Keira Knightley) soseşte la Burghölzli, un spital psihiatric din Zurich, cu un caz tipic de isterie şi începe un nou tratament cu tânărul doctor elveţian, Carl Jung (Michael Fassbender).

  El foloseşte asocierea de cuvinte şi interpretarea viselor ca parte a abordării sale faţă de noua ştiinţă radicală de psihoanaliză a lui Freud (Viggo Mortensen) şi descoperă că boala Sabinei Spielrein a fost declanşată de umilinţa şi excitarea sexuală pe care le-a simţit în copilărie atunci când tatăl ei obişnuia s-o bată la fundul gol.

  Aceste emoţii contradictorii au fost agravate de convingerea sa instinctivă că n-a făcut nimic rău pentru a merita o asemenea pedeapsă.

  Inteligenţa şi energia ei au fost imediat recunoscute şi încurajate de tânărul Jung şi Eugen Bleuler (André Hennicke), directorul spitalului şi din moment ce ea intenţionează să studieze medicina, ei îi permit să-i asiste în experimentele pe care le efectuează, inclusiv măsurarea reacţiilor fizice ale subiecţilor în timpul asocierii de cuvinte pentru a oferi datelor empirice o bază ştiinţifică pentru psihoanaliză şi de-a ameliora aspectele teoriilor lui Freud care susţin că toate bolile mintale îşi au rădăcina din experienţele sexuale din copilărie, fie ele reale sau închipuite.

  Ea află curând că mare parte a acestei ştiinţe se bazează pe observaţiile doctorilor asupra lor, a familiilor lor şi nu doar ale pacienţilor.

  Jung vede în Sabina un spirit înrudit cu o perspectivă unică pe măsură ce conştiinţa ei de sine se ascute, iar atracţia lor se adânceşte în ceea ce se cunoştea la vremea respectivă ca fiind un transfer.

  Rezistenţa lui Jung la ideea de infidelitate şi trecând peste taboo-ul de-a face dragoste cu un pacient, sunt alungate de un alt psihoanalist genial cu o concepţie de viaţă şi moralitate cu totul şi cu totul diferite faţă de ale sale, Otto Gross (Vincent Cassel).

  Urmăreşte online filmul A Dangerous Method 2011 (Metodă periculoasă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 • Biografic Filme HD Thriller Tags: Keira Knightley Michael Fassbender A Dangerous Method A Dangerous Method online subtitrat A Dangerous Method film online Metoda Periculoasa Metoda Periculoasa online subtitrat Metoda Periculoasa film online
show more show less
  Comments (0)