Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Bronson 2008, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 6 months ago in the category Film & Animation

  Bronson 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

  Filmul începe cu Bronson prezentându-se în faţa camerei, spunând că întotdeauna şi-a do

  ...

  Bronson 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

  Filmul începe cu Bronson prezentându-se în faţa camerei, spunând că întotdeauna şi-a dorit să fie faimos.

  El n-a ştiut să cânte sau să interpreteze roluri, aşa că ne arată talentul său: filmul sare apoi şi-l prezintă pe Bronson luptându-se cu câţiva gardieni de închisoare într-o cuşcă.

  După aceea sunt prezentate câteva aspecte din viaţa lui, printre care prima lui slujbă unde comite şi prima infracţiune furând bani din casierie şi oferindu-i câţiva împreună cu un sărut unei femei, Irene (Kelly Adams), cu care ajunge să se căsătorească ulterior şi să facă un copil cu ea.

  Michael Peterson (Tom Hardy), pe numele său real, merge la închisoare după ce jefuieşte un oficiu poştal şi fuge cu o sumă rezonabilă de bani.

  Peterson prosperă în puşcărie şi compară celula în care stă cu o cameră de hotel, iar în fiecare noapte prezintă un comportament violent împotriva gardienilor, ceea ce îl transformă într-un mic star printre ceilalţi deţinuţi.

  Autorităţile îl transferă pe la mai multe închisori, sperând că una dintre ele va fi într-un final capabilă să-l pună la respect pe turbulentul deţinut, dar se pare că totul este în zadar şi continuă să se comporte în acest mod sfidător.

  În cele din urmă el este trimis la Spitalul Rampton Secure unde îi este injectată o doză mare de sedative de fiecare dată când încearcă să provoace o confruntare violentă.

  Un bărbat îl abordează pe Peterson în timp ce este sub influenţa sedativelor şi pare să-l compătimească.

  Dar acest lucru se schimbă radical atunci când bărbatul, John White (Joe Tucker), dezvăluie că este un pedofil care a violat o fetiţă de nouă ani.

  Peterson prezintă o agresivitate puternică faţă de individ, dar nu poate face nimic pentru că se află sub influenţa sedativelor.

  Într-o încercare de a-şi recăpăta notorietatea, el încearcă să-l ucidă pe pedofil după ce pretinde câteva zile că s-a calmat.

  Urmărește online filmul Bronson 2008, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

 • Biografic Crime Filme vechi Tags: Tom Hardy Bronson Bronson online subtitrat Bronson film online Kelly Adams Luing Andrews
show more show less
  Comments (0)