Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Full Metal Jacket, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 6 months ago in the category Film & Animation

  Full Metal Jacket 1987 (Platoşa de metal), film online DVDRip, subtitrat în Română

  În anul 1967, în timpul Războiului din Vietnam, un grup de

  ...

  Full Metal Jacket 1987 (Platoşa de metal), film online DVDRip, subtitrat în Română

  În anul 1967, în timpul Războiului din Vietnam, un grup de recruţi ai Puşcaşilor Marini sosesc la Parris Island pentru instrucţie.

  După ce li se rade părul de pe cap, ei îşi întâlnesc instructorul şef, sergentul Hartman (R.

  Lee Ermey), care pune în practică un program de instructaj draconic pentru a-i transforma pe aceşti recruţi în Puşcaşi Marini gata de luptă.

  Printre aceşti recruţi se numără soldatul „Joker” (Matthew Modine), soldatul „Cowboy” (Arliss Howard) şi grăsunul Leonard Lawrence care-şi atrage porecla de „Gomer Pyle” (Vincent D’Onofrio) după ce îl enervează foarte tare pe Hartman.

  Neîncadrându-se în disciplina lui Hartman, Pyle este pus în aceeaşi echipă cu Joker.

  Cu ajutorul acestuia, Pyle reuşeşte să îşi îmbunătăţească randamentul, dar totul se duce de râpă atunci când Hartman descoperă o gogoaşă în raniţa lui.

  Considerând că recruţii sunt de vină pentru faptul că n-au reuşit să-l motiveze suficient pe Pyle, Hartman adoptă o regulă de pedeapsă colectivă: fiecare greşeală pe care o va comite Pyle va atrage o pedeapsă pentru întregul pluton în timp ce el va fi cruţat de ispăşirea ei.

  Drept răzbunare, soldaţii îl pedepsesc pe acesta în mai multe feluri, printre care şi celebra bătaie cu săpunul învelit în prosop.

  La scurtă vreme de la acest incident, Pyle arată o pricepere deosebită pentru trasul la ţintă cu puşca sa M14, impresionându-l astfel pe Hartman, numai că Joker se îngrijorează atunci când observă la acesta semne de obsesie şi cădere psihică, precum vorbitul cu puşca.

  După ce trec cu bine peste instructaj şi devin Puşcaşi Marini cu acte-n regulă, ei primesc diverse misiuni personale.

  Cu toate acestea, în ultima lor noapte de şedere în Parris Island, Joker îl găseşte pe Pyle într-o situaţie care-i accentuează şi mai puternic îngrijorarea în legătură cu starea sa psihică.

  Urmăreşte online filmul Full Metal Jacket 1987 (Platoşa de metal), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

 • Drama Filme vechi Psihologice War Tags: Full Metal Jacket Full Metal Jacket film online Full Metal Jacket online subtitrat Matthew Modine Platosa de metal Platosa de metal film online Platosa de metal online subtitrat Vincent DOnofrio
show more show less
  Comments (0)