Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Nick of Time (1995), filme online HD 720p, subtitrat în Română

 • Uploaded 7 months ago in the category Film & Animation

  Nick of Time 1995 (Crimă contra-cronometru), film online HD subtitrat în Română

  Gene Watson (Johnny Depp) este un contabil văduv care soseşte

  ...

  Nick of Time 1995 (Crimă contra-cronometru), film online HD subtitrat în Română

  Gene Watson (Johnny Depp) este un contabil văduv care soseşte cu fiica lui, Lynn (Courtney Chase), la Gutogara Union din Los Angeles.

  În timp ce Watson sună o persoană neidentificată pentru a o anunţa că trenul său a întârziat, doi străini misterioşi în costume, cunoscuţi doar drept dl.

  Smith (Christopher Walken) şi dra.

  Jones (Roma Maffia), supraveghează gara şi discută despre o schemă care urmează a fi elaborată.

  Observând că Watson se ia de un băiat care-i hărţuia fiica, Smith şi Jones îl abordează.

  Arătându-i o insignă, ei îl conving uşor că sunt ofiţeri de poliţie şi îi îmbarcă pe cei doi într-o dubă fără nicio explicaţie.

  Ajunşi în maşină, Watson începe să observe lucruri care nu sunt în regulă şi devine agitat, însă Smith îl ameninţă subtil cu arma şi îi spune că o vor ucide pe fiica lui la ora 01:30 dacă nu va fi de acord să omoare o femeie pe care i-o arată într-o poză.

  Curând află că femeia pe care trebuie s-o ucidă este Guvernatoarea Eleanor Grant şi realizează că uciderea ei ar reprezenta pentru el o misiune sinucigaşă.

  Ajuns la Bonaventure Hotel, acolo unde se ţine o conferinţă, Watson încearcă de câteva ori să avertizeze oamenii cu privire la situaţia în care se regăseşte, dar Smith îi urmăreşte fiecare pas şi îl agresează fizic de fiecare dată când nu se ţine de planul original.

  Watson reuşeşte, totuşi, să găsească o tânără asistentă de campanie pe nume Krista Brooks (Gloria Reuben) care îi crede povestea şi îl încurajează să raporteze problema soţului guvernatoarei, Brendan Grant (Peter Strauss).

  Urmăreşte online filmul Nick of Time 1995 (Crimă contra-cronometru), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 • Actiune Crime Filme HD Filme vechi Tags: Christopher Walken Crima contra-cronometru Crima contra-cronometru film online Crima contra-cronometru online subtitrat Johnny Depp Nick of Time Nick of Time film online Nick of Time online subtitrat
show more show less
  Comments (0)