Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Girl, Interrupted (1999), filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 7 months ago in the category Film & Animation

  Girl, Interrupted 1999 (Tinereţe furată), film online DVDRip, subtitrat în Română

  În aprilie 1967, tânăra de 18 ani Susanna Kaysen (Winona Ry

  ...

  Girl, Interrupted 1999 (Tinereţe furată), film online DVDRip, subtitrat în Română

  În aprilie 1967, tânăra de 18 ani Susanna Kaysen (Winona Ryder) se internează din greşeală în spitalul Claymoore după ce a luat o supradoză de aspirină.

  Ea neagă afirmaţiile cum că ar fi încercat să se sinucidă, susţinând că n-a vrut altceva decât să „oprească rahatul”.

  Asistentele şi terapeuţii sunt surprinşi când Susanna recunoaşte că nu doreşte să meargă la facultate şi ar dori în schimb să se facă scriitoare.

  Ea se împrieteneşte cu câţiva pacienţi, Polly “Torch” Clark (Elisabeth Moss), Georgina Tuskin (Clea DuVall), Daisy Randone (Brittany Murphy), Janet Webber (Angela Bettis) şi Cynthia Crowley (Jillian Armenante), cu care formează un grup de femei tulburate în salonul ei.

  Susanna este fermecată în mod special de Lisa Rowe (Angelina Jolie), o sociopată diagnosticată care manipulează cu foarte mare uşurinţă femeile din jurul ei, fiind blândă sau crudă cu ele în funcţie de plăcerea ei de moment.

  Când Lisa se întoarce în salon după o tentativă de evadare, ea observă că locul celei mai bune prietene a ei a fost luat de către Susanna.

  Ea cere în mod deosebit să afle ce s-a petrecut cu prietena ei, realizând într-un final faptul că aceasta s-a sinucis.

  În cele din urmă, Lisa se împrieteneşte şi cu Susanna, începând amândouă să cauzeze diverse probleme.

  Lisa o încurajează pe Susanna să nu mai ia medicamentele pe care le primeşte şi să le tranzacţioneze cu ceilalţi pacienţi, să se furişeze pe afară în timpul nopţii şi, în general, să reziste oricărei influenţe de terapie.

  În timp ce se strecoară afară din salon şi se duc la un magazin de îngheţată, Susanna este confruntată de prietena mamei sale şi soţie a fostului ei profesor de Engleză.

  Femeia o muştruluieşte verbal pe Susanna şi Lisa intervine insultând-o foarte tare pe bătrână, iar din acest motiv Lisa îşi pierde anumite privilegii.

  Urmărește online filmul Girl, Interrupted 1999 (Tinereţe furată), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

 • Biografic Drama Filme vechi Psihologice Tags: Angelina Jolie Winona Ryder Girl Interrupted Girl Interrupted online subtitrat Girl Interrupted film online Tinerete furata Tinerete furata online subtitrat Tinerete furata film online
show more show less
  Comments (0)