Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Shrek 2 2004, filme online animate HD subtitrat în Română

 • Uploaded 7 months ago in the category Amimate

  Shrek 2 2004, film online animate HD, subtitrat în Română

  După ce Shrek şi Fiona se întorc din luna lor de miere, ei sunt invitaţi la balul r

  ...

  Shrek 2 2004, film online animate HD, subtitrat în Română

  După ce Shrek şi Fiona se întorc din luna lor de miere, ei sunt invitaţi la balul regal ţinut de părinţii Fionei pentru a sărbători nunta lor.

  Shrek este reticent în a participa, spunând că este îngrijorat în legătură cu modul în care părinţii Fionei ar reacţiona văzându-i actualul aspect.

  Măgarul apare şi el, dorind să se mute împreună cu ei după ce s-a certat cu Dragonul, spre consternarea celor doi.

  Cu toţii se îndreaptă spre Far Far Away şi se întâlnesc cu părinţii Fionei, Regele Harold şi Regina Lillian, ambii surprinşi atât de aspectul ei cât şi de noul soţ.

  Harold este revoltat şi la cina în familie el se ceartă cu Sherk în legătură cu felul în care îşi vor întemeia şi susţine o familie.

  Fiona, dezgustată de comportamentul lor, se încuie în camera ei, acolo unde o întâlneşte pe Zâna Bunicuţă, care şi ea este uluită de noul aspect al Fionei şi mariajului cu căpcăunul verde.

  După aceea, Zâna şi Făt Frumos, fiul ei, îl ia la întrebări pe Regele Harold cu care aranjaseră ca Făt Frumos s-o ia de soţie pe Fiona.

  Cei doi îi solicită regelui să facă tot posibilul pentru a scăpa de Shrek.

  Pe de altă parte, Shrek îşi face griji cu privire la posibilitatea ca el şi Fiona să nu fie, totuşi, meniţi a trăi împreună până la adânci bătrâneţi, mai ales după ce descoperă un jurnal al acesteia din adolescenţă şi citeşte cum aceasta era absolut fermecată de Făt Frumos.

  Harold aranjează ca Shrek şi Măgarul să meargă împreună cu el la o sesiune de vânătoare ce se doreşte a fi un pretext pentru a-i aduce în ghearele asasinului Motan Încălţat.

  Urmărește online filmul animat Shrek 2 2004, cu subtitrare în Română și calitate HD.

 • Animatie Aventura Comedie Familie Tags: Cameron Diaz Eddie Murphy Mike Myers Shrek Shrek 2 film animat online subtitrat Shrek 2 film online subtitrat Shrek 2 online subtitrat
show more show less
  Comments (0)