Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Shrek Forever After 2010, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 7 months ago in the category Amimate

  Shrek Forever After 2010 (Shrek pentru totdeauna), film animat online DVDRip, subtitrat în Română

  Shrek a început să se plictisească să tot f

  ...

  Shrek Forever After 2010 (Shrek pentru totdeauna), film animat online DVDRip, subtitrat în Română

  Shrek a început să se plictisească să tot fie un familist şi celebritate printre sătenii unde trăieşte el, ceea ce îl face să tânjească după zilele în care se simţea ca un „adevărat căpcăun” în mlaşina lui şi când oamenii se speriau de el.

  Atunci când îşi ia familia şi se duce în Far, Far Away pentru a sărbători prima zi de naştere a copilului lor, o serie de întâmplări îi rănesc şi mai tare ego-ul, ceea ce îi creează o criză de nervi şi pleacă de acolo mânios.

  Shrek îl întâlneşte apoi pe Rumpelstiltskin, care profită de această ocazie ivită când căpcăunul este foarte vulnerabil din punct de vedere emoţional şi încearcă să-l păcălească.

  El îl urmăreşte pe Shrek şi face în aşa fel încât căpcăunul să pară că îi salvează viaţa.

  Pentru a-i „mulţumi” că l-a salvat, el îi oferă lui Shrek o zi în care să trăiască din nou precum un căpcăun adevărat, aşa cum o făcea pe vremuri, şi cere în schimb ca Shrek să-i ofere o zi din copilăria lui căreia nu-i va simţi lipsa atunci când îi va fi ştearsă din memorie.

  Shrek semnează contractul prin care cedează acea zi din copilăria lui şi apare într-o realitate în care sătenii se tem de el atunci când îl văd.

  El profită de ocazie pentru a se prosti niţel, însă apoi vede un poster în care Fiona este o fugară căutată şi casa lui a rămas goală şi dezolantă.

  El este răpit apoi de vrăjitoare şi dus înaintea lui Rumpelstiltskin care a devenit acum regele ţinutului Far, Far Away.

  Urmărește online filmul animat Shrek Forever After 2010 (Shrek pentru totdeauna), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

 • Animatie Aventura Comedie Tags: Cameron Diaz Mike Myers Shrek Forever After Shrek Forever After online subtitrat Shrek Forever After film online Shrek pentru totdeauna Shrek pentru totdeauna online subtitrat Shrek pentru totdeauna film online
show more show less
  Comments (0)