Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

The Book Of Life 2014, filme online HD subtitrat în Română

 • Uploaded 7 months ago in the category Amimate

  The Book Of Life 2014, film online HD, subtitrat în Română

  Un ghid de muzeu pe nume Mary Beth ia un grup de copii pentru a le face turul şi l

  ...

  The Book Of Life 2014, film online HD, subtitrat în Română

  Un ghid de muzeu pe nume Mary Beth ia un grup de copii pentru a le face turul şi le povesteşte despre legendele şi miturile din folclorul mexican.

  Ea le spune în special povestea unui oraş mexican, San Angel, din Book of Life, care ar conţine toate poveştile din lume.

  Spiritele La Muerte, conducătorul Tărâmului Amintirilor, şi Xibalba, conducătorul Tărâmului Uitării, apar la Festivalul Zilei Morţilor din San Angel şi pun un rămăşag atunci când văd doi băieţi, Manolo şi Joaquin, concurând pentru o fată pe nume Maria.

  La Muerte pariază că Manolo se va căsători cu Maria, în timp ce Xibalba mizează pe Joaquin.

  Dacă La Muerte va câştiga, Xibalba nu va mai avea dreptul să se implice în treburile muritorilor, însă Xibalba va ieşi învingător, atunci cei doi vor trebui să facă schimb de locuri.

  Mai târziu, Maria eliberează mai multe animale care urmau să fie măcelărite, spre nemulţumirea tatălui ei, Generalul Posada, care o trimite pe Maria la o şcoală privată din Spania pentru a-şi băga minţile în cap.

  Înainte de-a pleca, Manolo îi oferă un porcuşor, Chuy, iar ea îi oferă o chitară nouă, gravată.

  Mulţi ani se scurg şi Manolo este instruit de tatăl lui, Carlos, pentru a deveni un toreador de renume, iar Joaquin devine eroul oraşului datorită ajutorului primit din partea lui Xibalba.

  În ziua când Maria se întoarce acasă, în oraş se ţine un spectacol care culminează cu prima apariţie în arenă a lui Manolo.

  În acest timp, Manolo recurge la un gest care dezamăgeşte foarte multă lume, inclusiv pe tatăl lui, însă o bucură foarte mult pe Maria.

  Urmărește online filmul The Book Of Life 2014, cu subtitrare în Română și calitate HD.

 • Animatie Comedie Filme 2014 Filme noi Tags: Ron Perlman Zoe Saldana Channing Tatum Christina Applegate Diego Luna The Book Of Life The Book Of Life online subtitrat The Book Of Life film online
show more show less
  Comments (0)