Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Rebel Without a Cause 1955, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 7 months ago in the category Film & Animation

  Rebel Without a Cause 1955 (Rebel fără cauză), film online DVDRip, subtitrat în Română

  La scurtă vreme după ce se mută în Los Angeles împreun

  ...

  Rebel Without a Cause 1955 (Rebel fără cauză), film online DVDRip, subtitrat în Română

  La scurtă vreme după ce se mută în Los Angeles împreună cu părinţii lui, adolescentul în vârstă de 17 ani Jim Stark (James Dean) se înscrie la Liceul Dawson.

  El este adus la secţia de poliţie pentru că a băut în public şi atunci când mama, tatăl şi bunica lui sosesc la secţie pentru a-l lua de acolo, încep să apară conflictele în familie.

  Părinţii lui se ceartă deseori; tatăl lui Jim (Jim Backus) încearcă să-i ia apărarea, dar cea care are câştig de cauză este mama lui.

  Jim este nemulţumit atât de certurile dintre părinţii lui cât şi de lipsa de forţă morală a tatălui său, ceea ce cauzează sentimente nepotrivite.

  În timp ce încearcă să se acomodeze cu colegii de liceu, el intră într-o dispută cu un şmecheraş local pe nume Buzz Gunderson (Corey Allen).

  Încercând să se descurce cu Buzz, el se împrieteneşte cu un puştan de 15 ani, John, care este supranumit şi Plato (Sal Mineo) şi care a fost la secţie în aceeaşi zi cu el.

  Plato îl idolatrizează pe Jim, asta şi datorită faptului că tatăl lui şi-a părăsit familia şi acum întâmpină probleme similare cu Jim – cum ar fi căutarea unui drum în viaţă sau având de-a face cu părinţi care „nu-l înţeleg”.

  Jim se întâlneşte cu Judy (Natalie Wood), pe care de asemenea o recunoaşte din noaptea petrecută la secţia de poliţie unde fusese adusă pentru că se plimba de una singură pe timpul nopţii.

  La început, ea pare neinteresată de Jim, spunându-i pe un ton sarcastic „fac pariu că eşti un adevărat cuceritor.”

  Urmăreşte online filmul Rebel Without a Cause 1955 (Rebel fără cauză), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

 • Drama Filme HD Filme vechi Tags: Rebel Without a Cause Rebel Without a Cause online subtitrat Rebel Without a Cause film online Rebel fara cauza Rebel fara cauza online subtitrat Rebel fara cauza film online James Dean Natalie Wood
show more show less
  Comments (0)