Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

102 Dalmatians 2000, filme online HD, subtitrat în Română

 • Uploaded 8 months ago in the category Film & Animation

  102 Dalmatians 2000 (102 dalmaţieni), film online HD, subtitrat în Română

  După ce a petrecut trei ani în puşcărie, Cruella de Vil (Glenn Clos

  ...

  102 Dalmatians 2000 (102 dalmaţieni), film online HD, subtitrat în Română

  După ce a petrecut trei ani în puşcărie, Cruella de Vil (Glenn Close) a fost vindecată de Dr.

  Pavlov (David Horovitch) de dorinţa ei de-a avea haine de blană şi este eliberată condiţionat, fiind lăsată în custodia biroului de eliberări condiţionate.

  Ea este obligată să îşi ofere ce i-a mai rămas din avere, în jur de opt milioane de lire sterline, tuturor adăposturilor de câini din Westminster şi vecinătatea acestuia în cazul în care recidivează şi începe din nou să facă aceleaşi lucruri pentru care a fost condamnată.

  Cruella îşi reia relaţia de lucru cu valetul ei, Alonzo (Tim McInnerny), şi îl pune să îi încuie toate hainele de blană pe care le mai are.

  Ofiţerul responsabil de eliberarea ei condiţionată, Chloe Simon (Alice Evans), încă o mai suspectează pe aceasta că nu şi-ar fi schimbat năravul în totalitate, iar acest lucru este alimentat în mare parte de faptul că este acum noua proprietară a căţelului Dipstick (unul dintre cei 15 căţei din primul film).

  Perechea lui Dipstick, Dottie, a făcut recent trei căţeluşi pe care Chloe i-a numit Domino, Little Dipper şi Oddball – acestuia din urmă lipsindu-i în totalitate petele negre care sunt caracteristice câinilor dalmaţieni.

  Pentru a-și reface reputația, Cruella cumpără adăpostul de animale Second Chance deținut de Kevin Shepherd pentru a-i rezolva problemele financiare care erau pe punctul de-al falimenta și a închide adăpostul.

  Între timp, Dr.

  Pavlov descoperă că atunci când subiecții tratamentului sunt supuși zgomotelor intense aceștia revin la stadiul inițial, însă ascunde acest detaliu.

  Urmăreşte online filmul 102 Dalmatians 2000 (102 dalmaţieni), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 • Aventura Comedie Familie Filme vechi Tags: 102 Dalmatians 102 Dalmatians film online 102 Dalmatians online subtitrat 102 Dalmatieni 102 Dalmatieni film online 102 Dalmatieni online subtitrat Gerard Depardieu Glenn Close
show more show less
  Comments (0)