Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

The Princess Diaries 2 (2004), filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 7 months ago in the category Film & Animation

  The Princess Diaries 2: Royal Engagement 2004 (Prinţesa îndărătnică 2 – Nunta), film online DVDRip, subtitrat în Română

  La patru ani distanţă

  ...

  The Princess Diaries 2: Royal Engagement 2004 (Prinţesa îndărătnică 2 – Nunta), film online DVDRip, subtitrat în Română

  La patru ani distanţă de evenimentele din primul film, prinţesa încoronată a Genoviei, Mia Thermopolis (Anne Hathaway) tocmai a absolvit Universitatea Princeton şi se întoarce în Genovia împreună cu garda ei de corp, Joe (Héctor Elizondo).

  Acolo, ea va aştepta să preia domnia de îndată ce bunica ei, Regina Clarisse (Julie Andrews), va abdica.

  În timpul petrecerii pentru ziua în care împlineşte 21 de ani, Mia dansează cu toţi burlacii eligibili în speranţa că-şi va găsi un soţ şi devine atrasă de un tânăr gentleman pe nume Nicholas (Chris Pine).

  Pe parcursul serii, Miei îi cade coroana şi este prinsă de membrul Parlamentului, Viscount Mabrey (John Rhys-Davies), care plănuieşte în secret să preia puterea.

  În timp ce Parlamentul se află în sesiune în dimineaţa următoare, Mia dă peste o cameră secretă care îi permite să tragă cu urechea fără a fi observată.

  Viscout Mabrey dezvăluie că nepotul său, Lord Devereaux, este un alt pretendent la tronul Genoviei.

  În ciuda obiectiilor din partea reginei Clarisse, singurul mod prin care Mia îşi poate prelua îndatoririle de regină este dacă se va căsători în decurs de o lună.

  Cea mai bună prietenă a Miei, Lilly Moscovitz (Heather Matarazzo), îi face o vizită surpriză şi apoi caută împreună potenţiali soţi.

  Mia îl alege într-un final pe Andrew Jacoby (Callum Blue), Ducele de Kenilworth, iar câteva zile mai târziu cei doi se logodesc, însă Mabrey nu se lasă aşa uşor.

  În timpul paradei care sărbătoreşte Ziua Independenţei Genoviei, Mia vede câţiva băieţi care se iau de o fată (Abigail Breslin) şi după ce află că aceasta este orfană, ea face un gest de generozitate care impresionează toată lumea prezentă.

  Urmăreşte online filmul The Princess Diaries 2: Royal Engagement 2004 (Prinţesa îndărătnică 2 – Nunta), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

 • Comedie Familie Filme vechi Romantic Tags: Anne Hathaway Chris Pine The Princess Diaries 2 Royal Engagement The Princess Diaries 2 Royal Engagement online subtitrat The Princess Diaries 2 Royal Engagement film online Printesa indaratnica 2 Nunta Printesa indaratnica 2 Nunta online subtitrat Printesa indaratnica 2 Nunta film online
show more show less
  Comments (0)