Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

La La Land (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română

 • Uploaded 7 months ago in the category News

  La La Land 2016, film online NESUBTITRAT în Română

  Pe o autostradă aglomerată din Los Angeles, Mia (Emma Stone), o barmaniţă care visează să

  ...

  La La Land 2016, film online NESUBTITRAT în Română

  Pe o autostradă aglomerată din Los Angeles, Mia (Emma Stone), o barmaniţă care visează să devină actriţă, este distrasă de pregătirile pentru o audiţie viitoare şi din această cauză produce un incident din care rezultă o ceartă cu un alt şofer, pianistul Sebastian (Ryan Gosling).

  Audiţia la care merge se dovedeşte a fi un nou eşec.

  În acelaşi timp, Sebastian are probleme cu plata facturilor şi se ceartă cu sora lui, Laura (Rosemarie DeWitt), iar apoi merge să cânte la unrestaurant.

  În acea noapte, cele trei colege de cameră, în încercarea de-a o înveseli, o invită să meargă împreună la o petrecere din Hollywood Hills.

  Când maşina Miei este ridicată, ea este nevoită să se întoarcă acasă pe jos.

  Sebastian este îndemnat de proprietarul restaurantului, Bill (J.

  K.

  Simmons), să nu cânte jazz.

  În timp ce cântă diverse variaţii de cântece de Crăciun, el pică într-o împrovizaţie pasionantă pe care Mia o aude fără să vrea când trece prin faţa restaurantului.

  Mişcată de talentul lui, ea intră în restaurant pentru a-l urmări, însă Sebastian este imediat concediat pentru că nu a ascultat ordinele.

  Pe când se îndreaptă spre ieşire, Mia încearcă să îi complimenteze talentul muzical, însă el trece frustrat pe lângă ea cu răceală şi nu îi acordă prea mare atenţie.

  Câteva luni mai târziu, Mia se află la o nouă petrecere şi îl vede din nou pe Sebastian, cântând acum cu o formaţie de coveruri.

  După spectacol, cei doi merg împreună pentru a-şi găsi maşinile şi se lamentează unul altuia că trebuie să fie iar amândoi, deşi chimia dintre ei e evidentă.

  Urmăreşte online filmul La La Land 2016, FĂRĂ subtitrare în Română şi calitate CAM.

 • Filme 2016 Filme noi Muzical Romantic Tags: Emma Stone J.K. Simmons La La Land La La Land film online La La Land online subtitrat Rosemarie DeWitt Ryan Gosling
show more show less
  Comments (0)