Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

A Bronx Tale 1993, filme online HD 720p, subtitrat în Română

 • Uploaded 7 months ago in the category Film & Animation

  A Bronx Tale 1993 (O poveste din Bronx), film online HD, subtitrat în Română

  În anul 1960, Lorenzo Anello (Robert De Niro) îşi întemeiază o f

  ...

  A Bronx Tale 1993 (O poveste din Bronx), film online HD, subtitrat în Română

  În anul 1960, Lorenzo Anello (Robert De Niro) îşi întemeiază o familie: El locuieşte în The Bronx, New York, împreună cu soţia lui, Rosina (Katherine Narducci), şi băiatul lui, Calogero (Francis Capra), care are o fascinaţie deosebită faţă de mafia locală condusă de Sonny (Chazz Palminteri).

  Într-o zi, Calogero este martorul unei crime comise de Sonny pentru a-şi apăra un prieten care fusese atacat.

  Atunci când Calogero alege să păstreze tăcerea în faţa interogatoriilor venite din partea detectivilor NYPD, Sonny ajunge să-l aprecieze şi îi oferă porecla „C”.

  Oamenii lui Sonny îi oferă lui Lorenzo un loc de muncă mai bine plătit, însă acesta, preferând o viaţă care să nu intre în coliziune cu legea, refuză cu politeţe.

  Cu toate acestea, Sonny se împrieteneşte cu Calogero şi îl cooptează în echipa lui.

  El ajunge să câştige sume de până la 600 de dolari lucrând în barul mafiei, dar este admonestat cu tărie de Lorenzo atunci când află acest lucru.

  Lorenzo îi vorbeşte pe un ton dur lui Sonny, îi returnează banii şi îi cere să stea departe de băiatul său.

  Opt ani mai târziu, în 1968, Calogero (interpretat acum de Lillo Brancato, Jr.) a ajuns un tânăr respectabil şi a păstrat o legătură cu Sonny pe furiş faţă de tatăl lui.

  De asemenea, el face parte dintr-o gaşcă locală de mafioţi italieni cu care a crescut, chiar dacă Sonny încearcă să-l ţină departe de aceste activităţi şi să-l facă să se concentreze mai mult asupra studiilor.

  În ciuda tensiunii vizibile dintre italieni şi afro-americani, Calogero se întâlneşte şi se îndrăgosteşte de o fată din această etnie, Jane Williams (Taral Hicks), ceea ce-i aduce şi nişte probleme.

  Urmărește online filmul A Bronx Tale 1993 (O poveste din Bronx), cu subtitrare în Română și calitate HD.

 • Crime Drama Filme HD Filme vechi Tags: Robert De Niro A Bronx Tale A Bronx Tale online subtitrat A Bronx Tale film online O poveste din Bronx O poveste din Bronx film online O poveste din Bronx online subtitrat Chazz Palminteri
show more show less
  Comments (0)