Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

The Truman Show 1998, filme online DVDRip, subtitrat în Română

 • Uploaded 7 months ago in the category Film & Animation

  The Truman Show 1998, film online DVDRip, subtitrat în Română

  Truman Burbank (Jim Carrey) este fără ştiinţa sa protagonistul show-ului de tel

  ...

  The Truman Show 1998, film online DVDRip, subtitrat în Română

  Truman Burbank (Jim Carrey) este fără ştiinţa sa protagonistul show-ului de televiziune The Truman Show, o emisiune TV în care toată viaţa lui, încă de la momentul naşterii sale, este filmată de mii de camere ascunse, 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână şi imaginile sunt transmise în direct peste tot în lume.

  Creatorul emisiunii şi producătorul executiv, Christof (Ed Harris), reuşeşte să surprindă emoţiile reale ale lui Truman şi comportamentul uman atunci când este pus în diferite situaţii – bune sau rele, fericite sau triste.

  Oraşul de baştină al lui Truman este un adevărat studio de filmare construit sub un dom gigant din zona Los Angeles-ului, iar întreaga lui familie şi prietenii sunt interpretaţi de nişte actori pentru ca producătorul să poată controla fiecare aspect al vieţii sale.

  Pentru a-l împiedica pe Truman să descopere falsa realitate, Christof a inventat anumite mijloace pentru a-i îngrădi dorinţa de explorare, inclusiv „uciderea” tatălui sau într-o furtună iniţiată de Christof pe când acesta se afla la pescuit pentru a-i induce lui Truman o frică de apă.

  De asemenea, el realizează mai multe buletine de ştiri şi reclame care prezintă pericolele ce se nasc dacă începi să călătoreşti sau crearea mai multor emisiuni TV care prezintă frumuseţea statului acasă.

  În ciuda controlului aproape absolut pe care-l are Christof asupra lui, Truman a reuşit să dezvolte nişte comportamente neaşteptate, printre care îndrăgostirea sa de Sylvia (Natascha McElhone), cunoscută lui Truman drept Lauren, în loc să se îndrăgostească de Meryl (Laura Linney=, personajul pe care-l crease Christof să-i devină soţie.

  Urmărește online filmul The Truman Show 1998, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

 • Drama Filme vechi Psihologice Tags: Ed Harris Jim Carrey Laura Linney The Truman Show The Truman Show online subtitrat The Truman Show film online
show more show less
  Comments (0)