Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Storks – Berzele 2016, filme online HD, subtitrat în Română

 • Uploaded 8 months ago in the category Amimate

  Storks-Berzele 2016, film online subtitrat în Română

  Cornerstore este un loc cunoscut pentru „livrarea” bebeluşilor, iar angajaţii sunt berze

  ...

  Storks-Berzele 2016, film online subtitrat în Română

  Cornerstore este un loc cunoscut pentru „livrarea” bebeluşilor, iar angajaţii sunt berzele, dar şi alte păsări.

  Actualul Director al Cornerstore, o barză pe nume Hunter, vrea să se reprofileze şi în loc de livrarea de bebeluşi consideră mai profitabilă transformarea companiei în serviciu poştal.

  Cu toate acestea, ultimul bebeluş care a fost produs înainte de oprirea activităţii este păstrat în companie şi i se oferă numele de Tulip.

  18 ani mai târziu, Tulip lucrează pentru promovarea noilor idei ale Cornerstore, dar mereu eşuează.

  Între timp, Junior, cea mai performantă barză din companie, se pregăteşte pentru promovarea mult visată de Director al companiei atunci când Hunter este pe cale să devină Preşedinte.

  Pentru a putea fi promovat, Hunter îi cere lui Junior s-o concedieze pe Tulip din companie din cauza performanţelor slabe şi pierderilor pe care le-a cauzat companiei.

  Chiar dacă îşi doreşte foarte mult promovarea, Junior nu are suflet s-o concedieze pe Tulip pentru că are suflet bun şi munceşte din greu, aşa că încearcă s-o păcălească prin trimiterea ei în camera poştală, spunându-i că e o promovare.

  Între timp, pe Pământ, un băiat pe nume Nate Gardner se simte singur deoarece părinţii lui sunt prea ocupaţi cu serviciile pentru a petrece timp cu el, aşa că tânjeşte pentru a avea un frăţior.

  Când părinţii îi spun că asta nu se va întâmpla niciodată şi apoi află despre Cornerstore, el scrie o scrisoare cerându-le acestora un frăţior.

  Scrisoarea ajunge cumva la Tulip care s-a plictisit de aşteptat şi ignoră cerinţa lui Junior de-a nu pleca de acolo, ea ajunge să creeze din greşeală o fetiţă pe care o botează Diamond Destiny.

  Urmăreşte online filmul Storks – Berzele 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 • Animatie Comedie Filme 2016 Filme noi Tags: Berzele Berzele film online Berzele online subtitrat Storks Storks film online Storks online subtitrat
show more show less
  Comments (0)