Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

Spawn – Arma dreptăţii 1997, filme online subtitrat în Română

 • Uploaded 8 months ago in the category Film & Animation

  Spawn – Arma dreptăţii 1997, film online HD, subtitrat în Română

  Al Simmons (Michael Jai White) este un agent din forţele speciale americane

  ...

  Spawn – Arma dreptăţii 1997, film online HD, subtitrat în Română

  Al Simmons (Michael Jai White) este un agent din forţele speciale americane şi soldat în operaţiuni secrete.

  Jason Wynn (Martin Sheen), şeful agenţiei de operaţiuni secrete pentru care lucrează Simmons, îl pune să se infiltreze într-o centrală de arme biochimice din Coreea de Nord.

  Fără ştiinţa lui Simmons, Wynn a ordonat celui mai bun asasin de care dispune, Jessica Priest (Melinda Clarke), să îl ucidă în timp ce se află în misiune.

  După ce Simmons moare, el este incendiat de Wynn şi flăcările fac centrala să explodeze.

  Simmons ajunge în Iad şi acolo unul dintre conducători, Malebolgia (Frank Welker), îi propune o înţelegere: dacă va deveni servitorul lui etern şi liderul armatei sale în Armaghedon, el îi va permite lui Simmons să se întoarcă pe Pământ pentru a-şi vedea logodnica, Wanda Blake.

  Simmons acceptă oferta şi se întoarce pe Pământ.

  După întoarcerea sa, Simmons află că au trecut cinci ani de când a murit, iar acum Wanda este măritată cu prietenul lui cel mai bun, Terry Fitzgerald (D.B.

  Sweeney), cu care are şi un copil.

  La scurtă vreme după aceea, Simmons se întâlneşte cu un demon asemănător cu un clovn, Violator (John Leguizamo), care a fost rimis de Malebolgia pentru a-i fi ghid pe cărările răului.

  De asemenea, el se mai întâlneşte şi cu un bătrân misterios pe nume Cogliostro (Nicol Williamson), care şi el a revenit din Iad, ce a reuşit să-şi elibereze sufletul şi să lucreze pentru Rai.

  Simmons află că Wynn, ajuns un mare negustor de arme, a dezvoltat ceea ce consideră a fi arma biologică supremă şi încearcă să se răzbune pe el.

  Urmăreşte online filmul Spawn – Arma dreptăţii 1997, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

 • Actiune Fantezie Filme vechi Horror Tags: Arma dreptatii Arma dreptatii film online Arma dreptatii online subtitrat Martin Sheen Michael Jai White spawn spawn film online spawn online subtitrat
show more show less
  Comments (0)