Like + Subscribe

Please wait..15 SecondsInchide
loading...


Down

YouTube Bianca Ionescu

Fashion Evil - Moda si frumusete Urbana


loading...

A Certain Justice 2014, filme noi online, subtitrat în Română

 • Uploaded 7 months ago in the category Film & Animation

  A Certain Justice 2014, film online DVDRip, subtitrat în Română

  A Certain Justice, cunoscut şi ca Puncture Wounds, este un film american de a

  ...

  A Certain Justice 2014, film online DVDRip, subtitrat în Română

  A Certain Justice, cunoscut şi ca Puncture Wounds, este un film american de acţiune regizat de Giorgio Serafini şi James Coyne după un scenariu pe care l-a scris cel din urmă.

  În rolurile centrale sunt distribuiţi Cung Le şi Dolph Lundgren – un veteran de război (Le) care salvează o prostituată din mâinile unor gangsteri şi, făcând asta, atrage asupra lui furia liderului grupării (Lundgren), care jură să se răzbune pe el şi pe familia lui.

  Filmul a fost lansat direct pe DVD în primăvara anului trecut.

  John Nguyen a avut parte de un stagiu în Irak foarte dificil în urma căruia a rămas cu Sindromul de Stres Post-Traumatic.

  În ciuda statutului său de erou de război, Nguyen a întâmpinat dificultăţi serioase în a se readapta vieţii sociale civile.

  Atunci când aude o femeie strigând după ajutor, el nu stă prea mult pe gânduri şi se duce să o ajute, iar în timp ce face asta intră într-o luptă cu câţiva agresori din Naţiunea Ariană care o hărţuiesc pe Tanya, o prostituată ce lucrează pentru un gangster local, Hollis.

  Tanya este îngrozită când vede că John îi ucide pe agresori, exceptând unul dintre ei, şi, chiar dacă este recunoscătoare pentru ajutorul primit, îi spune că gestul lui i-a condamnat pe amândoi să moară de mâna lui Hollis.

  Plănuind să fugă din oraş, Tanya cumpără un bilet de autobuz, însă Hollis o convinge să rămână prin promisiunea că va putea să plece de pe străzi şi să vină să locuiască împreună cu el.

  Hollis nu se opreşte aici şi îi ordonă aghiotantului său să îi omoare întreaga familie lui John.

  Urmăreşte online filmul A Certain Justice 2014, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

 • Actiune Filme 2014 Filme 2015 Filme noi Tags: Dolph Lundgren A Certain Justice A Certain Justice online subtitrat A Certain Justice film online Cung Le Puncture Wounds Puncture Wounds film online Puncture Wounds online subtitrat
show more show less
  Comments (0)